Eiropas Ford Raptor- Latvijā

Pievienots: 16. novembrī 2019 12:27 | Autors: Kaspars Bergmanis | Komentāri: (1)

14.novembrī, „Ford” pārstāvniecība, sporta kompleksā „333” prezentēja Ford Performance „spridzekļus” - „Ranger Raptor” un „Focus ST” .Izdzirdot „Ford Raptor” prātā iedomājies milzu amerikāņu pikapu,lai kurā ierāptos maza auguma cilvēkam ir vajadzīgas mazas kāpnītes, bet šis nebija tas Raptors.

Uz prezentāciju atvestais pikaps ir būvēts uz Ford Ranger bāzes un ir klasi zemāks par savu jeņķu ciltsbrāli. Faktiski viņš ir Eiropas Raptor ražots – Āzijā. 

 

Pirmais iespaids.

Vizuāli simpātisks ar izteiktu amerikānisku stilu, kuru pastiprina Raptor dizaina radiatora režģis, kura parastajam Ford Ranger nav. Salons nostroādāts akurāti un stilīgi. Mērinstrumentu panelis viegli pārskatāms, kurā kopā sadzīvo analogās rādījumu bultiņas, gan digitālais info displejs. Sēdekļi ērti ne tikai priekšā sēdošajiem, bet arī tiem kam pikapos nekad nav ērti- otrajā rindā.

Zem dzinēja pārsega šo monstru uz priekšu stumj- EcoBlue 2,0 litru biturbo dīzelis, kurš attīsta 213 Zs jaudu. Transmisija-10 pakāpju automāts.

Dodamies ceļā.

Autosporta komplekss „333” lieliski piemērots 4x4 automobiļu testēšanai. Meža stigas, pampaki, dubļi un irdenas smiltis, stāvi uzbraukumi, gan tikpat iespaidīgi nobraukumi, kuri ļauj pilnā mērā izmanto „Raptor” piekari, piedziņas slēgumus un elektroniku. Uz nelīdzena ceļa sportiskā piekare šim apvidus auto liek strādāt ļoti plašos diapazonos, un neviļus varu salīdzināt ar sporta bagiju, kurš pa „veļas dēli” brauc kā pa šoseju. Braucot stāvā kalnā ieslēdzot pazemināto pilnpiedziņu, gan starpasu bloķēšanu – „Raptors” bez piepūles pārvar šķērsli. Apbrīnojamās caurgājamībās spējas nebūtu iespējamas bez riepām, kurus izstrādātas „BF Goodrich” riepu koncernā. „ Ford Ranger Raptor” cena 54 000 eiro un šķiet, ka viņam šajā svaru kategorijā konkurentu nav.

Komentāri:

Viesis: Anšlāvs - 28. novembrī 2019 12:39

Es jau sen ar tādu braukāju

Lietotāja vārds:

Drošības kods: Captcha Image Verification

Autorizēšanās


Meklēšana

 

Auto servisu meklēšana

Iznācis novembris/decembris AutoInfo!

AutoInfo

Degvielas cenas

DUSE95E98DDGāze
XXX0.0000.0000.000-
YYY0.0000.0000.000-
ZZZ0.0000.0000.000-