BMW jaunumi Latvijā

Pievienots: 11. jūnijā 2019 12:13 | Autors: Kaspars Bergmanis | Komentāri: (0)

6.jūnijā, BMW dīleris „Inchcape Latvija” uzaicina žurnālistus piedalīties 240.km garā izbraucienā ar jaunajiem modeļiem X7,X5, Z4, trešās sērijas sedaniem un BMW 850 kabrioletu.Pirms dodamies ceļā dīlera pārstāvji iepazīstina žurnālistus ar testa maršrutu, braukšanas kārtību un automobiļiem kas piedalās pārbraucienā.

Tā kā diena bija karsta un saulaina tad braukt ar kabrioletu bija patiesa bauda. BMW Z4 M40i ir divvietīgs kabriolets ar auduma jumtu. Zem dzinēja pārsega paslēpies divu litru dzinējs ar 265Z/s  jaudu, kurš vieglo rodsteru izšauj kā lodi. Pārsteidz precīzā stūres un piekares darbība. Neskatoties, ka auto ir kabriolets virsbūves stigrība ir teju kā klasiskam sedanam ar nesošo virsbūvi. Ērta un ļoti simpātiska rotaļlieta.

Otrs kabriolets – BMW M850i xDrive Cabrio ar 4395 см³ dzinēja tilpumu un 530 Z/s jaudu.  Pēc ražotāja datiem šīs pilnpiedziņas  superkārs 100 km/h atzīmi spēj sasniegt 3,9 sekundēs ! Braukt ar viņu ir tīrais prieks, bet nu atpakaļ uz zemes ! Vasaras prieku baudītājam šīs auto izmaksās tikpat cik laba ģimenes māja Rīgas pievārtē.

X5 un X7. Kad preses slejās ieraudzīju jaunā BMW apvidnieku radiatora restes- paliku uz pauzes.  Elegantās restes vietā tagad ir milzīgs hromēts režģis, kurš laupa auto vizuālam izskatam eleganci. Neskatoties uz to šie auto ir pirktākie BMW saimes pārstāvji Latvijā. Kad ir izbraukts ar jaunajiem trešās sērija modeļiem sāc domāt- kāpēc ir jāpērk apvidieki un jālaupa tā sajūta, kuru sniedz auto saķere ar ceļu. Iekš X5 un X7 braucējs kā omas atsperu dīvānā šūpojās neskatoties uz to, ka piekare saregulēta pašā cietākajā režīmā. Braukt offroud`ā ? Nu nē! 

Pārsteigums ir jaunā trešā sērija. Salons ir palicis plašāks, vizuāli sabalansētām proporcijām, bet nevajadzīgiem pārspīlējumiem. Pārsteidzoši laba vadība- sedans teju kā pielīmēts turas pie ceļa. Tieši trešā sērija sniedza maksimālo braukšanas prieku daudziem testa dienas dalībniekiem.

 

Komentāri:

Par šo rakstu vēl nav izteikts neviens komentārs
Lietotāja vārds:

Drošības kods: Captcha Image Verification

Autorizēšanās


Meklēšana

 

Auto servisu meklēšana

Iznācis novembris/decembris AutoInfo!

AutoInfo

Degvielas cenas

DUSE95E98DDGāze
XXX0.0000.0000.000-
YYY0.0000.0000.000-
ZZZ0.0000.0000.000-