"Audi Q8" prezentacija Latvijā

Pievienots: 5. augustā 2018 10:08 | Autors: Kaspars Bergmanis | Komentāri: (0)

2. augustā, Rīgā, bijušajā Iekšlietu ministrijā Raiņa Bulvārī, kurš kur šobrīd atrodas lepna viesnīca tika prezentēts "Audi" jaunākais apvidus automobilis "Q8". Kā prezentācijas laikā uzsvēra zīmola pārstāvji Baltijā- "Audi" dīleru centros " "Audi Q8" būs pieejams no 6. augusta ar sākumcenu 70 500 eiro.Nelielajā iepazīšanās brauciena pa Rīgas ielām uzaicinātajiem žurnālistiem tika piedāvāts „Q8”  trīs litru 210kW dīzelis ar  astoņu pakāju „ZF” automātisko transmisiju.  Piecu metru garais „Audi” flagmanis ir aprīkots skatu kamerām, kustību sensoriem, kuri atvieglo novietojot automobili stāvvietā, pārvietojoties pilsētā vai garos pārbraucienos, "Audi Q8" piedāvā virkni vadītāja drošībai domātu palīgsistēmu. To vidū ir adaptīvā kruīza kontrole, efektivitātes asistents, palīgsistēma krustojumu šķērsošanai, joslu maiņas brīdinājums un 360 grādu kameras un info projekcija uz vējstikla.

Atverot auto durvis uzreiz duras acīs tas, ka vērtnes ir bez logu rāmjiem kā tas ir kupējām. Mērinstrumentu panelis ir kļuvis pilnībā digitalizēts un visa informācija ir saskatāma tikai no LCD paneļiem, kuri iekš „Q8” ir trīs no kuriem divi kas atbild par „Q8” komfortu un vadību ir ar skārienjūtīgu vadību.

Auto vadība ir viegla un precīza par ko rūpējās Quattro  aktīvā piekare un it īpaši aizmugurējais tilts, kurā aizgūts no jaunā VW Touareg. Pateicoties aktīvā tilta darbībai atkarībā no braukšanas ātruma riteņi pagriežas paralēli priekšējo riteņu izgriešanās rādiusam vai pretēji. Pateicoties šai opcijai izmēros iespaidīgs auto var apgriezties šaurā laukumā vai dinamiski braucot veikt manevrus.

"Audi Q8" tiešie konkurenti tirgū ir "BMW X6" un "Mercedes-Benz GLE Coupe".

Komentāri:

Par šo rakstu vēl nav izteikts neviens komentārs
Lietotāja vārds:

Drošības kods: Captcha Image Verification

Autorizēšanās


Meklēšana

 

Auto servisu meklēšana

Iznācis novembris/decembris AutoInfo!

AutoInfo

Degvielas cenas

DUSE95E98DDGāze
XXX0.0000.0000.000-
YYY0.0000.0000.000-
ZZZ0.0000.0000.000-