Mēdiju brokastis ar karstu "Ford Focus RS"

Pievienots: 20. aprīlī 2016 13:35 | Autors: Kaspars Bergmanis, laikraksts „AutoInfo” | Komentāri: (0)

19.aprīlī, tehnisko sporta veidu kompleksā „333” mediju pārstāvjiem tika prezentēts jaunais, "Ford Focus RS" hečbeks.
Pilnpiedziņas ielas sporta auto pārsteidza ar savu stabilitāti un dinamiku, jo ar 2,3 litru EcoBoost dzinēju tas nodrošina vairāk nekā 350 zirgspēku lielu jaudu.Ford pārstāvji apstiprina, ka jaunais “Focus RS ir līdz šim ātrākais saimes modelis, kurš 0 līdz 100 kilometriem stundā ieskrienas 4,7 sekundēs, tāpēc šis auto īpaši patiks tiem, kuriem tuvs ātrums un dinamika. Turklāt viena no šī automobiļa unikālākajām funkcijām ir piedziņas režīms Drift, kas ir pirmais šāda veida režīms auto nozarē.

Par bremžu efektivitāti rūpējas zilā krāsā nokrāsotās četru virzuļu ”Brembo” bremžu suporti ar 350 mm priekšējiem. 

 

Piedziņas formula 70 pret 30, kura ļauj trasē efektīvi izmantot visu riteņu piedziņu, un veikt ideālu saķeri ar ceļu.Tādējādi „RS” izbrauc tādus manevrus, kuri tradicionālam ielas auto nav iespējamas izbraukt neizslīdot no trases. Lai palīdzētu līdzsvarot dzinēja griezes momenta apjomu, kas tiek padots uz aizmugurējiem riteņiem, tādējādi pielāgojot automobili specifiskiem ceļa seguma un braukšanas apstākļiem, sistēma aprīkota ar diviem elektroniski vadāmiem sajūgiem. Viedā tehnoloģija arī ļauj izbaudīt kontrolētu sanesi trasē.

 

Kaut gan „RS” ir sportists, bet stilīgajā salona kausveidīgajos sēdekļos dūšīgam vīram var būt neērti. Sportiskums un liekais svars nav savienojams.  Lai gan   automobilis ir aprīkots ar četriem iestatāmiem piedziņas režīmiem - Drift, Sport, Track un Normal pamēģināt izdevās tikai Track režīmu. Brokastis ir par īsu, lai izgaršotu 37000 eiro vērto kaujas zirgu. Uz mediju brokastīm bija ieradies arī muskuļotais Mustang ar 2,3 litru EcoBoost turbēto dzinēju ar kuru bija iespēja paslīpēt izdangāto Ropažu ceļu, gan Rīgas apvedceļu.

Komentāri:

Par šo rakstu vēl nav izteikts neviens komentārs
Lietotāja vārds:

Drošības kods: Captcha Image Verification

Autorizēšanās


Meklēšana

 

Auto servisu meklēšana

Iznācis novembris/decembris AutoInfo!

AutoInfo

Degvielas cenas

DUSE95E98DDGāze
XXX0.0000.0000.000-
YYY0.0000.0000.000-
ZZZ0.0000.0000.000-