Subaru iezīmē nākamo Impreza.

Pievienots: 4. novembrī 2015 08:13 | Autors: Andris Vilks | Komentāri: (0)

Pašlaik notiekošajā Tokijas autoizstādē Subaru demonstrē jaunās Impreza koncepta modeli un Viziv Future Concept, kas varētu kļūt par apvidus auto Forester turpinājumu.



Pašreizējās paaudzes Impreza  pirmizrādi piedzīvoja 2011.gada Ņujorkas autoizstādē, bet tirgū ir kopš 2012.gada. Ražotājam ne reizi vien pārmests garlaicīgs un neharmonisks dizains, tādēļ šoreiz Subaru pacenties no sirds un var pamatoti cerēt uz panākumiem, vēl jo vairāk tādēļ, ka kompānija jau apsolījusi, ka 2017.gadā gaidāmais sērijveida modelis no Tokijā redzētā koncepta atšķirsies vien dažās detaļās.

Ja par nākamo Impreza viss ir skaidrs, tad Viziv Future Concept statuss pagaidām ir nenoteikts – iespējams, tas kļūs par pamatu pilnīgi jaunam krosoveram, taču visdrīzāk mēs redzam apvidus auto Forester saimes turpinājumu.

Viziv nozīmē Vision from Innovation, tādēļ Subaru pacenties, lai tas atbilstu patiesībai. Koncepts aprīkots ar modernām tehnoloģijām, piemēram, sistēmām, kas pārņem vadību uz autostrādēm, vai novieto mašīnu stāvvietā. Aiz vējstikla novietotā stereo kamera uzmana satiksmi un iedarbina bremzes, ja rodas tāda nepieciešamība. Tas notiek arī tad, ja tiek apdraudēti gājēji vai iebraucot krustojumā netiek pamanīts transports, ar kuru iespējama sadursme.

Koncepta motortelpā atrodas hibrīdiekārta ar 1,6 litru benzīna turbo motoru, kā galveno enerģijas avotu. Jaunajā Levorg universālā šāds motors attīsta 170 ZS. 

Komentāri:

Par šo rakstu vēl nav izteikts neviens komentārs
Lietotāja vārds:

Drošības kods: Captcha Image Verification

Autorizēšanās


Meklēšana

 

Auto servisu meklēšana

Iznācis novembris/decembris AutoInfo!

AutoInfo

Degvielas cenas

DUSE95E98DDGāze
XXX0.0000.0000.000-
YYY0.0000.0000.000-
ZZZ0.0000.0000.000-