Daihatsu ar četriem Keicar projektiem.

Pievienots: 2. novembrī 2015 08:11 | Autors: Andris Vilks | Komentāri: (0)

Mūsu pusē Japānas Daihatsu tikpat kā nepazīst, taču pašu mājās Toyota Group sastāvā ietilpstošais uzņēmums ir veiksmīgs spēlētājs mazo un īpaši mazo (keicar) automobiļu segmentā.



Tokijas autoizstādē Daihatsu izrāda četrus Keicar projektus. 3,40 m garais, balti-zaļais Noriori minibusiņš ir īsts meistardarbs, ja runa ir par racionālu telpas izmantošanu un pieejamību – tam ir platas atbīdāmas durvis sānos un visā platumā atveramas durvis aizmugurē, līdzena grīda un elektriskas rampas, kas atvieglo iekļūšanu salonā vecākiem ļaudīm, māmiņām ar bērnu ratiņiem un cilvēkiem ar invaliditāti ratiņkrēslos. Lai izbrīvētu vairāk vietas, trīs no četriem sēdekļiem var viegli salocīt un integrēt sānu sienās un zem priekšējā paneļa. 

D-Base Concept izskats nav tik futūristisks, taču veidojot masīvu priekšpusi ar trīsstūrainajiem starmešiem, lielo gaisa pieplūdes muti un horizontālo hroma dekoru, ko ietver zila izgaismota josta, ražotājs licis uzsvaru uz sportiskumu. Automobilim ar lieli riteņu diski, izcelti virsbūves sānu sliekšņi, skārienjutīgs multimediju sistēmas ekrāns salonā un  automatizētā pārnesumkārba. Par dzinējspēku izmantots keicars tipisks benzīna motoriņš ar 660 kubikcentimetru tilpumu.



Hinata minivens ar jokainajiem galvenajiem starmešiem un divkrāsaino virsbūvi cenšas radīt mājīgas „istabiņas uz riteņiem” iespaidu. Vidējo balstu busiņam nav, durvis veras pretējos virzienos, bet viltīgs pagriešanas mehānisms ļauj transportlīdzekļa priekšējos un aizmugures sēdekļus satuvināt, pārvēršot par ērtu kopēju dīvāniņu. Mājas atmosfēru rada zaļais mīkstais grīdas segums, koka pedāļu uzlikas un koka stūres un priekšējā paneļa dekori.



 Tempo turpretim paredzēts tiem, kas vēlas nodarboties ar komercdarbību. 3,40 m garais automobilis pārvērsts par mobilo kafejnīcu. Tam ir uz augšu atverams sānu panelis ar integrētām gaismām un visā platumā atveramas aizmugures durvis ar plauktu piedāvājuma izvietošanai. Korpusā iebūvēti divi milzīgi ekrāni, kurus acīmredzot var izmantot, lai informētu klientus par piedāvājumu, cenām un pakalpojumiem.


Komentāri:

Par šo rakstu vēl nav izteikts neviens komentārs
Lietotāja vārds:

Drošības kods: Captcha Image Verification

Autorizēšanās


Meklēšana

 

Auto servisu meklēšana

Iznācis novembris/decembris AutoInfo!

AutoInfo

Degvielas cenas

DUSE95E98DDGāze
XXX0.0000.0000.000-
YYY0.0000.0000.000-
ZZZ0.0000.0000.000-