SsangYong ar diviem krosoveru konceptiem.

Pievienots: 6. oktobrī 2014 08:35 | Autors: Andris Vilks | Komentāri: (0)

Dienvidkorejas SsangYong Parīzē notiekošajā autoizstādē demonstrē divus konceptuālus krosoverus: SsangYong XIV-Air un SsangYong XIV-Adventure. Jau nākamgad uz to bāzes tiek solīts sērijveida modelis.



Abiem automobiļiem ir 2600 mm riteņu bāze un 4195 mm kopgarums. XIV Air ir mazliet „gaisīgāks” gan tiešā, gan pārnestā nozīmē un komplektēts ar Targa tipa jumtu, bet ar jumta bagāžnieku, papildu starmešiem un virsbūves aizsargiem aprīkotais XIV-Adventure ir robustāks un smagākiem braukšanas apstākļiem paredzēts.

Salons, ieskaitot priekšējo paneli, izdarināts ar baltu un tumši zilu materiālu formā, kas atgādina putnu lidojumā, bet pašā centrā iebūvēts, kas atbalsta audio, MP3, USB, Bluetooth, iPod un viedtālruņus. Vadītāja un pasažieru komfortu uzlabos divu zonu klimatkontroles sistēma un elektriski regulējami un apsildāmi (vadītājam – arī ventilējams) priekšējie sēdekļi. Komplektācijā arī ksenona starmeši un gaisa drošības spilvens ceļgalu aizsardzībai.

XIV Air aprīkots ar 1,6 litru dīzeļdzinēju, kamēr XIV-Adventure ražotājs paredzējis tāda paša darba tilpuma benzīna dzinēju. Abi spēka agregāti atbilst Euro-6 normatīviem un savietojami ar sešu pakāpju manuālo vai automātisko pārnesumkārbu. Krosoveri pieejami ar priekšējo vai visu riteņu piedziņu.

Komentāri:

Par šo rakstu vēl nav izteikts neviens komentārs
Lietotāja vārds:

Drošības kods: Captcha Image Verification

Autorizēšanās


Meklēšana

 

Auto servisu meklēšana

Iznācis novembris/decembris AutoInfo!

AutoInfo

Degvielas cenas

DUSE95E98DDGāze
XXX0.0000.0000.000-
YYY0.0000.0000.000-
ZZZ0.0000.0000.000-