Nissan Titan Aļaskas iekarošanai.

Pievienots: 15. septembrī 2014 08:29 | Autors: Andris Vilks | Komentāri: (0)

Nissan iepazīstinājis ar pikapa Titan īpašo modifikāciju, kas, izmantojot Facebook lietotāju palīdzību, sagatavota ceļojumam uz Aļasku.



Ekspedīcijas automobilis uzbūvēts sociālajos tīklos cirkulējošā Project Titan ietvaros, kas startēja gada sākumā un turpināsies ar divu ASV armijas veterānu ceļojumu uz Aļasku.   

Īpašās versijās pamatā ir Nissan Titan pikapa četrdurvju modifikācija Crew Cab PRO-4X, kas jau sērijveidā aprīkota ar pilnpiedziņu, diferenciāļa bloķētāju un apakšas aizsargiem. Pēc Facebook lietotāju ieteikuma, automobiļa komplektācija papildināta ar Nismo ieplūdes un Borla izplūdes sistēmu, spožu Bulldog diožu apgaismes sistēmu, pastiprinātu priekšējo buferi un divām elektriskajām vinčām (priekšā un aizmugurē). Pēc interneta balsotāju domām, ceļotājiem noderēs pneimatiskā piekare, diferenciālis arī priekšas tiltam un jaunas atsperes, kas pacēlušas klīrensu par 10 cm, tāpat 18 collu diski un 35 collu apvidus riepas ar rupju protektoru. Aļaskas plašumos nevar doties bez uzticamas navigācijas, tādēļ ceļotāji izmantos Lowrance GPS sistēmu, bet atslodzes brīžiem noderēs 600 vatu Rockford-Fosgate mūzikas iekārta. Pārliecību iedvesīs ne tikai iebūvētā rezerves akumulatoru baterija un otrs ģenerators, bet arī jumta bagāžnieks un automašīnas piekabe ar rezerves riepām, detaļām, papildu aprīkojumu un pārtikas krājumiem. Dzinējspēku ekspedīciju automobilim nodrošina standarta 5,6 litru astoņcilindru benzīna motors, kas attīsta 317 ZS jaudu.

Komentāri:

Par šo rakstu vēl nav izteikts neviens komentārs
Lietotāja vārds:

Drošības kods: Captcha Image Verification

Autorizēšanās


Meklēšana

 

Auto servisu meklēšana

Iznācis novembris/decembris AutoInfo!

AutoInfo

Degvielas cenas

DUSE95E98DDGāze
XXX0.0000.0000.000-
YYY0.0000.0000.000-
ZZZ0.0000.0000.000-