BMW tehnika policijai.

Pievienots: 4. septembrī 2014 07:14 | Autors: Andris Vilks | Komentāri: (0)

Speciālās tehnikas izstādē GPEC 2014 (General Police Equipment Exhibition & Conference) vācu kompānija BMW ieradusies ar vairākiem eksponātiem, kas var noderēt policijas un apsardzes dienestu darbā.



Viens no tiem ir policijas patruļdienestam sagatavots X3 xDrive 20d krosovers. Automobilis aplīmēts ar Vācijai policijai raksturīgo zaļās krāsas foliju un aprīkots ar zilām diožu signālugunīm uz jumta un aiz radiatora restes. Vēl viens LED signālgaismu komplekts stiprinās pie bagāžnieka vāka apakšējās malas un atvērtā stāvoklī brīdina par briesmām satiksmes dalībniekus, kas patruļauto tuvojas no aizmugures.

Bagāžas nodalījumā iebūvēta izvelkama alumīnija sekcija ar policijas ekipējumu, blakussēdētāja durvju apšuvumā ir vieta vēl vienam ierocim un roku dzelžiem, savukārt viduskonsolē atrodas neliela pults īpašā aprīkojuma vadīšanai.

Policijas dienestam paredzēti arī divi motocikli: F 800 GT un R 1200 RT. Pēdējais aprīkots ar signālugunīm priekšā un aizmugurē, skaļruni un gaismu stara raidītāju zem degvielas tvertnes, kā arī diviem informācijas tablo komunikācijai ar autovadītājiem.

Izstādē skatāms arī BMW X5 Security Plus, kas pirms nedēļas debitēja Maskavas autoizstādē. Tas izceļas ar 450 ZS jaudīgu astoņu cilindru dzinēju un bruņām pasargātu salonu, kas atbilst drošības pakāpei VR6.

Komentāri:

Par šo rakstu vēl nav izteikts neviens komentārs
Lietotāja vārds:

Drošības kods: Captcha Image Verification

Autorizēšanās


Meklēšana

 

Auto servisu meklēšana

Iznācis novembris/decembris AutoInfo!

AutoInfo

Degvielas cenas

DUSE95E98DDGāze
XXX0.0000.0000.000-
YYY0.0000.0000.000-
ZZZ0.0000.0000.000-