CarGo - transformējams nākotnes pikaps. (0)

Pievienots: 27. jūnijā 2009 13:41 | Autors: Andris Vilks | Komentāri: (0)

Mašīnas galvenā priekšrocība ir spēja transformēties – vajag iespraukties šaurajās vecpilsētu kabatās – uzlokam kravas platformu kā tādu skolnieka mugursomu sev aiz muguras, piedodiet, kabīnes, vajag pārvadāt kādu priekšmetu.

Iespējams, ka laiks, kad šī stilīgā spēļmantiņa iekaros pārapdzīvoto pasaules lielpilsētu centrus, vairs nav tālu. Mašīnas galvenā priekšrocība ir spēja transformēties – vajag iespraukties šaurajās vecpilsētu kabatās – uzlokam kravas platformu kā tādu skolnieka mugursomu sev aiz muguras, piedodiet, kabīnes, vajag pārvadāt kādu priekšmetu – iztaisnojam „mugursomu” un kravas pikaps mūsu rīcībā.

 Patiesībā CarGo ir pat veseli trīs transformēšanās veidi: kompaktais (kravas platforma vertikāli aiz kabīnes), šaurais (kravas platforma slīpi), kas nodrošina labāku manevrētspēju un pilnvērtīgs pikaps ar pagarinātu bāzi kravas pārvadāšanai.

 CarGo konceptu izgudrojis britu dizaineris Ādams Šahters. Nākotnes automobiļa galvenais uzdevums būtu atslogot blīvo satiksmi lielpilsētu centros – pateicoties maināmajiem gabarītiem un elektromotoram, kas nepiesārņo vidi, tas varētu arī izdoties.

Komentāri:

Par šo rakstu vēl nav izteikts neviens komentārs
Lietotāja vārds:

Drošības kods: Captcha Image Verification

Autorizēšanās


Meklēšana

 

Auto servisu meklēšana

Iznācis novembris/decembris AutoInfo!

AutoInfo

Degvielas cenas

DUSE95E98DDGāze
XXX0.0000.0000.000-
YYY0.0000.0000.000-
ZZZ0.0000.0000.000-