Nedēļa līdz ziemas rallijam Sarma 2023

Pievienots: 6. februārī 2023 10:01 | Autors: Ģirts Avotiņš | Komentāri: (0)

Atlikusi tikai nedēļa līdz rallijam Sarma 2023, kas 10. un 11. februārī atklās Latvijas rallija un rallijsprinta šī gada sezonu un čempionātu. Šobrīd rallija organizatoriem ir ļoti saspringts laiks, kurā jāsagatavo viss, lai sportisti un skatītāji Gulbenes novadā justos kā mājās. Šie ir lieli svētki arī Gulbenei, kas tieši rallija laikā svin savu 95. gadadienu, piedāvājot dažādus pasākumus pilsētā visai ģimenei.

Plašāku informāciju par rallija norisi organizatori sola atklāt rallija nedēļas sākumā, kad tiks atklāti arī ātrumposmi un to atrašanās vietas. Rallija rīkotāji jau iepriekš lūdz visus rallija apmeklētājus ievērot norādes ātrumposmu aprakstos – līdzīgi kā pērn skatītājiem tiks atvēlētas īpašas skatītāju zonas, un organizatori lūdz skatītājus strikti ievērot ierobežojumus – zonas, kurās skatītāju klātbūtne nav paredzēta.

 Rallija biļetes no rallija sezonas sākuma būs iespējams iegādāties tikai tiešsaistes biļešu tirdzniecības platformā eKase.lv. Tas nozīmē, ka biļetes pie ieejas ātrumposmos nebūs iespējams iegādāties. "Jebkurš, kurš ir apmeklējis ralliju Sarma, zina, ka mobilo tīklu operatori pie rallijam raksturīgās noslodzes nespēj nodrošināt uzticamu interneta datu plūsmu, tāpēc biļešu iegādi nevajadzētu atlikt uz pēdējo mirkli," iesaka rallija Sarma preses sekretārs Ģirts Avotiņš. Rallija biļetes cena būs desmit eiro un bērniem līdz divpadsmit gadu vecumam ir paredzēta bezmaksas ieeja.

 Rallija Sarma 2023 atklāšana Gulbenes pilsētas centrā sāksies 10. februārī, pulksten 17:00 ar [Ex] da Bass DJ setu, kam sekos uguns šovs un oficiālās uzrunas, kā arī tradicionālā rallija automobiļu starta estakādes šķērsošana. Rallijam starts tiks dots nākamajā rītā, pulksten 9:00. Plašāku informāciju un oficiālos dokumentus var atrast Latvijas rallija čempionāta oficiālajā vietnē autorally.lv.


Komentāri:

Par šo rakstu vēl nav izteikts neviens komentārs
Lietotāja vārds:

Drošības kods: Captcha Image Verification

Autorizēšanās


Meklēšana

 

Auto servisu meklēšana

Iznācis novembris/decembris AutoInfo!

AutoInfo

Degvielas cenas

DUSE95E98DDGāze
XXX0.0000.0000.000-
YYY0.0000.0000.000-
ZZZ0.0000.0000.000-