Auto līzings- ko tas atšķiras no auto kredīta?

Pievienots: 10. februārī 2020 16:29 | Autors: LKC | Komentāri: (1)

Auto līzings un auto kredīts – galvenie auto iegādes finansēšanas instrumenti, kas nepārtraukti konkurē savā starpā. Gandrīz katrā bankā, kas piedāvā auto kredītu, jums tiks piedāvāts arī auto līzings vai otrādi. Daži kreditori, tādi kā Swedbank, neslēpj šo atšķirību starp diviem finansēšanas veidiem, tāpēc, ja gribat aizpildīt pieteikumu, jums uzreiz piedāvās noformēt līdzīgas programmas auto iegādei. Mēs nolēmām pārbaudīt praksē, kas patiešām būs izdevīgāk, ar ko atšķiras auto kredīts no auto līzinga, sīkāk apskatot katru finansējuma veidu.Mēs nolēmām pārbaudīt praksē, kas patiešām būs izdevīgāk, ar ko atšķiras auto kredīts no auto līzinga, sīkāk apskatot katru finansējuma veidu. 

Swedbank: auto līzings vai kredīts auto iegādei

Uzreiz jāsaka, ka Swedbank auto iegādes finansēšanu fiziskām personām iedala 3 kategorijās:Swedbank nolēma apkopot auto finansējuma kategorijas: kompānija iesākumā piedāvāja noformēt vienu no pieejamām auto iegādes iespējām https://ksplatforma.lv/ . Bet pirms aizpildīt pieteikumu izvēlētajam kredītam vai auto līzingam, jums nāksies ievadīt sev piemērotos finansējuma parametrus kalkulatorā, precīzāk sakot:

*auto cenu,

*pirmās iemaksas summu,

*kredīta vai auto līzinga summu,

*laika periodu, kas nepieciešams kredīta, līzinga atmaksai.

Tiklīdz visi dati auto iegādei tiks ievadīti, jums būs informācija par trīs finansējuma kategoriju atmaksu, tai skaitā arī ikmēneša maksājuma apmēru. Pamatojoties uz to, jūs varēsiet izdarīt pareizu izvēli, izvēloties konkrētu programmu, un aizpildīt pieteikumu tās noformēšanai. Pēc tam Swedbank jums kā fiziskai personai piedāvās atmaksas grafiku un ikmēneša maksājumu apmēru.

Uzreiz pārbaudīsim savas iespējas ar Swedbank kredītu kalkulatora palīdzību. Mūsu dati kredīta vai līzinga ikmēneša maksājuma summas noskaidrošanai:

1.Pirkuma cena – 10 000 eiro.

2.Avansa maksājums – 1000 eiro.

3.Atlikusī summa atmaksai – 9000 eiro.

4.Kredīta, līzinga atmaksas periods – 3 gadi jeb 36 mēneši.

Kādas iespējas mums piedāvā Swedbank:Šis Swedbank aprēķins ir tikai aptuvens. Uzzināt savas konkrētās iespējas, tai skaitā līzinga vai kredīta procenta likmi, jūs varēsiet tikai pēc tam, kad izvēlēsities konkrētu programmu, aizpildīsiet pieteikumu, lai noformētu kādu no tām, un uzreiz nosūtīsiet to izskatīšanai. Swedbank jums noteiks procentu likmi atkarībā no jūsu maksātspējas un automašīnas stāvokļa. Visizdevīgākā procentu likme tiks piedāvāta, iegādājoties jaunu automašīnu līzingā. Ja jūs māks šaubas par pirkuma racionalitāti vai paša līzinga izdevīgumu, jūs varat paplašināt apdrošināšanas paketi un pasargāt sevi no neparedzētiem “zemūdens akmeņiem”.

No iegūtā aprēķina mēs redzam, ka par visizdevīgāko automašīnas iegādes metodi fiziskām personām kļuvis līzings. Kaut arī darījums paredz pirmo iemaksu 1000 eiro apmērā, ja mēs parēķinām aptuveno starpību mēnesī starp līzinga un kredīta maksājumiem (bet tie ir aptuveni 40 eiro), tad 36 mēnešu laikā iegūstam summu 1440 eiro apmērā. Ir acīmredzams, ka pēc visiem ekonomiskajiem rādītājiem Swedbank līzings ir pieejamāks par auto aizņēmumu: mēs to varējām pamatot pat matemātiski.

Kā noskaidrot, kur ir izdevīgāk?

Swedbank – tas nav vienīgais kreditors, kas fiziskām personām piedāvā uzreiz vairākus auto iegādes finansēšanas veidus. Lai saprastu, kādas kompānijas piedāvājums jums būs vispieņemamākais, apmeklējiet populārāko kreditoru tīmekļa vietnes, piemēram, SEB bank, InCredit, Citadele u.t.t. Minētās kompānijas ir patstāvīgas finanšu struktūras. Tomēr jums var rasties vēlme aizpildīt pieteikumu finansējumam uzreiz pie vairākiem kreditoriem, bet tad jums kā fiziskai personai būs jāpatērē ne mazums laika. Lai ieekonomētu laiku auto kreditoru meklējumos, var izmantot vienu platformu, kas jau sadarbojas ar šādu kompāniju loku, piemēram, Kredītu Salīdzināšanas Platformu. Rezultātā jūs saņemsiet ātru un efektīvu atbildi uz savu pieteikumu, plašu piedāvājumu klāstu un iespēju atrast vispiemērotākos finansēšanas variantus.

Komentāri:

Viesis: maria - 3. aprīlī 2023 01:54

tikai pagājušajā nedēļā piektdien es saņēmu aizdevumu 15000 eiro no Steven Funds tiešsaistes aizdevuma kompānija, es izlasīju dažas liecības par viņiem un es nolēmu pieteikties, un man par lielāko pārsteigumu aizdevums tika apstiprināts un pārskaitīts uz manu kontu pagājušajā piektdienā. Sazinieties ar viņiem pa e-pastu. stevenfunds@outlook.com vai whatsapp +2347043593434 jebkura veida aizdevumam

Lietotāja vārds:

Drošības kods: Captcha Image Verification

Autorizēšanās


Meklēšana

 

Auto servisu meklēšana

Iznācis novembris/decembris AutoInfo!

AutoInfo

Degvielas cenas

DUSE95E98DDGāze
XXX0.0000.0000.000-
YYY0.0000.0000.000-
ZZZ0.0000.0000.000-