Ural izgatavo motociklu Dārta Veidera stilā.

Pievienots: 17. novembrī 2015 07:33 | Autors: Andris Vilks | Komentāri: (0)

Motociklu ražotājs Ural paziņojis par jaunu versiju Dark Force Limited Edition, kas tiks izlaista ierobežotā, tikai 25 eksemplāru lielā skaitā un tiek veltīta “Zvaigžņu kara” sāgas negatīvajam personāžam Dārtam Veideram.



Lai atbilstu izvēlētajam tēlam, visas Dark Force Limited Edition motocikla detaļas pārklātas ar melnu krāsu, tajā skaitā arī motora un izplūdes sistēmas komponenti, firmas logotipi. Trīsriteņu transportlīdzeklim ir gaismas diožu galvenais lukturis un rotaļu “lāzera zobens,” kas stiprinās blakusvāģa kreisajā pusē, lai ar to nekavējoties varētu rīkoties gan vadītājs, gan pasažieris.

Ural Dark Force aprīkots ar 749 kubikcentimetru opozītmotoru, kas attīsta 41 zirgspēku jaudu un 51 ņūtonmetru griezes momentu. Spēka agregāts strādā savienībā ar manuālo pārnesumkārbu, kurai ir četri pārnesumi uz priekšu un viens atpakaļ. Tāpat kā citiem modernākajiem Ural motocikliem, arī Dark Force versijai ir Sachs amortizatori un Brembo bremžu mehānismi.



“Tumsas spēku” versija jau no 1.decembra kļūs pieejama ASV tirgū, kur tās cena būs 14 999 dolāru.

Tikai neliela daļa no Irbitas motociklu rūpnīcā saražotajiem smagajiem motocikliem tiek realizēti Krievijā – lielāko daļu kompānija eksportē uz Eiropu, Austrāliju, Japānu un ASV, kas ir lielākais kompānijas noieta tirgus.

Komentāri:

Par šo rakstu vēl nav izteikts neviens komentārs
Lietotāja vārds:

Drošības kods: Captcha Image Verification

Autorizēšanās


Meklēšana

 

Auto servisu meklēšana

Iznācis novembris/decembris AutoInfo!

AutoInfo

Degvielas cenas

DUSE95E98DDGāze
XXX0.0000.0000.000-
YYY0.0000.0000.000-
ZZZ0.0000.0000.000-