Volkswagen Golf VIII ieradīsies 2018.gadā.

Pievienots: 9. novembrī 2015 08:06 | Autors: Andris Vilks | Komentāri: (0)

Vācu Autobild ievietojis jaunu informāciju par VW Golf astotās paaudzes modeli, kas klientus sasniegs 2018.gadā.



Volkswagen inženieri ar pilnu jaudu strādā pie kompānijas galvenā modeļa un Vācijas populārākā automobiļa Golf astotās paaudzes modeļa. Jau tagad zināms, ka jaunais, salīdzinot ar septīto paaudzi, kļūs par 35 līdz 70 kg vieglāks, būs zemāks un platāks, piedāvās vairāk vietas pasažieriem un saņems digitālo mērinstrumentu paneli, ieskaitot žestu vadības funkciju. Jaunajam Golf (attēlā Autobild mākslinieka interpretācija) izveidos garāku riteņu bāzi un iebūvēs jaunus sēdekļus, bet motoru piedāvājumā arvien lielāku lomu spēlēs trīscilindru dzinēji. 115 ZS benzīna motors ar viena litra tilpumu un trīs cilindriem Golfam tiek piedāvāts jau tagad, bet nākotnē gaidāms arī 1,4 litru TDI trīscilindru dīzelis ar 105 ZS.

Sportiskā GTI līnija kļūs vēl spēcīgāka: parastā versija attīstīs 265 ZS, Performance – 300 ZS, bet Clubsport modelis ar savu 326 ZS jaudu jau mīs uz papēžiem vājākajiem Porsche.

ES noteiktie jaunie atgāzu normatīvi, kas attiecībā uz jauniem automobiļiem stāsies spēkā no 2020.gada, pieprasot no ražotājiem pieturēties pie normām, kas nepārsniedz vairāk kā 95 gramus CO2 uz vienu kilometru, arī VW inženieriem ir jauns izaicinājums. Šī iemesla dēļ, izstrādājot jauno Golf, sevišķa vērība tiks veltīta aerodinamikai – konstrukciju papildinās lielāka izmēra jumta spoileris, mazāki un gandrīz nemanāmi virsbūves aerodinamikas elementi, kā arī speciāli riteņu diski, kas mazinās vēja pretestību.

2018.gadā gaidāms arī Golf Variant universāls, kas iegūs stūrainākas, taču sportiskākas formas, savukārt par Golf VIII Cabrio, kas jumta atvēršanas tehniku dalītu ar Audi A3 atklāto versiju, jautājums vēl atklāts – ņemot vērā līdzekļu samazinājumu, kas kompāniju skar sakarā ar atklāto izmešu skandālu, šāds modelis volfsburdziešiem nav prioritāte.    

Komentāri:

Par šo rakstu vēl nav izteikts neviens komentārs
Lietotāja vārds:

Drošības kods: Captcha Image Verification

Autorizēšanās


Meklēšana

 

Auto servisu meklēšana

Iznācis novembris/decembris AutoInfo!

AutoInfo

Degvielas cenas

DUSE95E98DDGāze
XXX0.0000.0000.000-
YYY0.0000.0000.000-
ZZZ0.0000.0000.000-