Porsche uzlabojis visus Macan.

Pievienots: 5. novembrī 2015 08:00 | Autors: Andris Vilks | Komentāri: (0)

Sportisko luksusa automobiļu ražotājs Porsche modernizējis savu mazāko krosoveru Macan, uzsvaru liekot uz labāku un modernāku aprīkojumu.



Tokijas motoršovā (līdz 8.11) pirmizrādi piedzīvo Macan GTS – otrs jaudīgākais (pēc Turbo S) šīs saimes pārstāvis, bet vakar kļuva zināms, ka pie analogiem uzlabojumiem, vairāk komforta un modernākām sistēmām, tiks arī pārējie GTS brāļi.

Vācu mediji vēsta, ka visiem Macan saimes pārstāvjiem turpmāk būs pieejama jaunākā PCM multimediju sistēma, kas nodrošina pieeju satiksmei informācijai tiešsaistē, aprīkota ar WLAN Hotspot dažādu ierīču pieslēgšanai globālajam tīmeklim un septiņu collu augstas izšķirtspējas ekrānu. Ekrāns reaģē uz žestiem un pirkstu tuvināšanu, pieļaujot 3D attēlu zoom funkciju un pagriešanu (Multitoutch). Funkcionalitāti uzlabo Apple CarPlay un Porsche Connect, kas ļauj izvēlēties navigācijas galapunktu jau viedtālrunī un iekāpjot automašīnā uzreiz uzsāk virzību uz mērķi.  

Papildaprīkojumā atrodamā Porsche Dynamic Light System Plus pirmoreiz pieejama ar LED starmešiem. Dinamiskie tālo gaismu lukturi un navigācijas sistēmai piesaistītās papildu diožu gaismas atkarībā no situācijas ikreiz nodrošinās labāko apkārtnes izgaismojumu, bet pārstrādātā stūres iekārta uzlabos jau tā priekšzīmīgo vadāmību.  

Macan Turbo aprīkojums papildināts ar interjera un eksterjera aksesuāru paketi, kas veidota GTS stilā. Tajā iekļauti, piemēram, 21 collu riteņi modeļa 911 Turbo dizainā, melni lakoti detaļu dekori, melni izplūdes sistēmas uzgaļi un Alkantara apdare salonam.

Pasūtījumu pieņemšana uzlabotajiem Macan jau sākusies un ražotājs piedāvā sekojošas cenas: Macan S – no EUR 61 143, Macan S Diesel – no EUR 60 548, Macan GTS – no EUR 73 400 un Macan Turbo – no EUR 83 758. 

Dīleru centros modernizētais Porsche Macan ieradīsies nākamā gada sākumā.

Komentāri:

Par šo rakstu vēl nav izteikts neviens komentārs
Lietotāja vārds:

Drošības kods: Captcha Image Verification

Autorizēšanās


Meklēšana

 

Auto servisu meklēšana

Iznācis novembris/decembris AutoInfo!

AutoInfo

Degvielas cenas

DUSE95E98DDGāze
XXX0.0000.0000.000-
YYY0.0000.0000.000-
ZZZ0.0000.0000.000-