Chevrolets Red-Line modeļi SEMA motoršovam.

Pievienots: 26. oktobrī 2015 07:43 | Autors: Andris Vilks | Komentāri: (0)

No 3. līdz 6. novembrim Lasvegasā, ASV notiks SEMA motoršovs, uz kuru Chevrolet ieradīsies ar savu Red-Line modeļu līniju, ko pārstāv sporta auto Camaro, sedans Malibu, pikapi Colorado un Silverado, krosovers Trax un mazauto Spark sportiskā versija RS.



Sudrabs ar melnu un sarkanu

Visu Red-Line automobiļu virsbūves ir sudrabkrāsā, kas kontrastē ar melnu jumtu un sarkanas krāsas dekoratīvajiem akcentiem. Tiem raksturīgas sarkanas atzīmes uz riteņu diskiem, melni spoguļu korpusi un firmas logotips, tonēti stikli un starmeši. Opel Mokka radnieciskajam krosoveram Trax ir melnas jumta sliedes, Malibu – aizmugures spoileris un sarkana dekoratīva svītra zem diožu dienasgaismām, bet Camaro sarkanās svītras grezno radiatora resti un priekšējos spārnus, sasaucoties ar sarkanās krāsas bremžu skavām.

Pikapi ar sarkanām buksēšanas cilpas.

Abi pikapi – Colorado un Silverado, atšķiras pēc izmēriem. Neraugoties uz vairāk kā piecus metrus garo korpusu, Colorado skaitās kompaktās klases pārstāvis un tikai Silverado ir pilnizmēra pikaps. Red-Line modifikācijas iezīmes abiem vienādas – sarkanas buksēšanas cilpas, no masu produkcijas modeļiem atšķirīgas gaisa ieplūdes atveres un izplūdes sistēma.

Mazauto kaujas tērpā

Mazauto Chevrolet Spark ASV sasniedzis ceturto paaudzi un uz šīs paaudzes modeļa veidots Lasvegas motoršovam paredzētais Spark RS, kas iztiek bez sarkanās krāsas akcentiem, toties dižojas ar oglekļa šķiedras spliteri, sliekšņu uzlikām un karbona dekoru aizmugures buferim. Krāsu gamma tāpat kā pārējiem Red-Line modeļiem – sudrabs un melns.

 

Komentāri:

Par šo rakstu vēl nav izteikts neviens komentārs
Lietotāja vārds:

Drošības kods: Captcha Image Verification

Autorizēšanās


Meklēšana

 

Auto servisu meklēšana

Iznācis novembris/decembris AutoInfo!

AutoInfo

Degvielas cenas

DUSE95E98DDGāze
XXX0.0000.0000.000-
YYY0.0000.0000.000-
ZZZ0.0000.0000.000-