Picu vedējs Domino’s Pizza restorānam.

Pievienots: 23. oktobrī 2015 08:11 | Autors: Andris Vilks | Komentāri: (0)

Pasaulē lielākā picu piegādes kompānija Domino’s Pizza kopā ar Roush Enterprises izstrādājuši speciālu picu piegādes transportu Delivery ExPert, ko saņems 25 ASV pilsētās izvietotie firmas restorāni.



Speciālais transports izgatavots uz mazauto Chevrolet Spark bāzes, kas komplektēts ar 84 ZS jaudīgu 1,2 litru motoru. Automobilis ir vienvietīgs – blakus šoferim ierīkotas novietnes un turētāji dzērieniem, salvetēm, speciālajām piedevām un citam aprīkojumam bez kuriem picas un karsto uzkodu baudīšana diez vai būtu iedomājama, savukārt aizmugures daļā iebūvēts apsildāms nodalījums, kas spēj uzturēt temperatūru līdz pat 60 grādiem pēc Celsija. Piekļuve nodalījumam ierīkota no ārpuses, šofera pusē, un pavisam tajā iespējams noglabāt 80 iepakojumus ar picu. Picamobīlis arī tehniski ir augstā līmenī: 10 gaisa drošības spilveni, ABS un ESP, sistēma, kas palīdz uzsākt kustību slīpumā, riepu spiediena kontrole, OnStar komunikāciju sistēma ar Wi-Fi internetu.

Sākumā picamobilim tika plānota elektriskā piedziņa, taču tad ēdināšanas uzņēmuma vadība izlēma, ka piegādātājiem nebūs laika stāvēt uzpildes stacijās un gaidīt, kamēr uzlādēsies baterijas, tādēļ no šīs idejas atteicās. 

Komentāri:

Par šo rakstu vēl nav izteikts neviens komentārs
Lietotāja vārds:

Drošības kods: Captcha Image Verification

Autorizēšanās


Meklēšana

 

Auto servisu meklēšana

Iznācis novembris/decembris AutoInfo!

AutoInfo

Degvielas cenas

DUSE95E98DDGāze
XXX0.0000.0000.000-
YYY0.0000.0000.000-
ZZZ0.0000.0000.000-