Feislifts Subaru Forester.

Pievienots: 7. oktobrī 2015 08:19 | Autors: Andris Vilks | Komentāri: (0)

Subaru iepazīstinājis ar modernizētā apvidus auto Forester pašmāju tirgum paredzēto versiju, kas plašākas publikas priekšā pirmoreiz stāsies oktobra beigās gaidāmajā Tokijas motoršovā.



Modernizētais Forester centīsies uzturēt pircēju interesi ar jauna dizaina radiatora režģi un buferiem, modernākiem un lielāka izmēra galvenajiem lukturiem. Jauns dizains arī 17 collu riteņu diskiem un aizmugures lukturiem, bet salons iepriecinās ar jauniem sēdekļiem, pārveidotu priekšējo paneli, jaunās paaudzes multimediju sistēmu un Harman Kardon audio iekārtu. Subaru apgalvo, ka Forester uzlabota piekare un stūres iekārta, kas nodrošina labāku gaitu un precīzāku vadāmība, bet salonā samazināts trokšņu līmenis, pateicoties biezākiem stikliem un jaunas konstrukcijas Lineartronic variatoram.

Modernizētais Forester būs komplektēts ar trešās paaudzes EyeSight drošības kompleksu, kas apvieno adaptīvo  kruīzkontroli, sistēmas, kas brīdina par sadursmi ar priekšā braucošo transportlīdzekli un izbraukšanu no savas joslas. Par papildu maksu Forester būs pieejami adaptīvie gaismas diožu galvenie lukturi, sistēma, kas brīdinās par šķēršļiem aklajā zonā un palīgsistēma, kas palīdzēs izbraukt no stāvvietas atpakaļgaitā.

Japānā Subaru Forester nopērkams ar vairākiem atmosfēriskajiem un turbo dzinējiem, kas strādā komplektā ar sešu pakāpju manuālo vai Lineartronic transmisiju. Cenas sākas no atzīmes 1 990 000 jēnu (15 200 eiro). 

Komentāri:

Par šo rakstu vēl nav izteikts neviens komentārs
Lietotāja vārds:

Drošības kods: Captcha Image Verification

Autorizēšanās


Meklēšana

 

Auto servisu meklēšana

Iznācis novembris/decembris AutoInfo!

AutoInfo

Degvielas cenas

DUSE95E98DDGāze
XXX0.0000.0000.000-
YYY0.0000.0000.000-
ZZZ0.0000.0000.000-