Bugatti iepazīstina ar virtuālo superauto.

Pievienots: 2. septembrī 2015 18:03 | Autors: Andris Vilks | Komentāri: (0)

Bugatti prezentējis Vision Gran Turismo – virtuālu superauto, kas paredzēts sacīkšu simulatoram Gran Turismo 6. Pilnizmēra makets būs skatāms Frankfurtes autoizstādē, kas darbu sāks 17.septembrī.



Bugatti dizaina nodaļas vadītājs Ahims Anšeids uzsver, ka Vision Gran Turismo nav fantāzijas auglis, kā tas ierasts šādos gadījumos, bet gan veidots tā, lai būtu iespējami tuvu reālai pasaulei. Tādēļ automašīna izgatavota, ņemot vērā Bugatti jauno modeļu dizainu (lasi Chiron), sacīkšu sporta tehnoloģijas un aerodinamikas speciālistu iestrādes. Vision Gran Turismo dizainā saskatāmas gan atbalsis no tālajiem 30.gadiem un kompānijas slavenākajām sporta lappusēm, gan elementi, kas noteikti tiks iekļauti jaunā Chiron konstrukcijā.  

Kamēr Chiron izskats joprojām tiek veiksmīgi slēpts, dažas detaļas par Bugatti topošo superauto ir zināmas jau tagad. Piemēram tas, ka Chiron tāpat kā Veyron, būs pasaulē ātrākais sērijveida auto. Motortelpā tam būs iebūvēts W16 motors, kas jaudu ar septiņu pakāpju divsajūgu pārnesumkārbas palīdzību nodos visiem četriem automašīnas riteņiem. Motors komplektēts ar Multipoint degvielas tiešās iesmidzināšanas sistēmu, kas nodrošina atbilstību Euro-6 normatīviem. Chiron motoram palīdzēs četras turbīnas, no kurām divas būs ar elektrisko piedziņu. Zināms, ka Chiron motors attīsta 1500 Zs un 1498 Nm, 100 km/h tas sasniegs 2,0 sekundēs, bet maksimālais ātrums būs 463 km/h.  

Pēc vācu Autobild.de informācijas, 500 eksemplāru lielā skaitā plānotā Chiron pirmizrāde notiks Ženēvas autoizstādē (2016.gada marts). Eiropā jaunā franču supermašīna maksāšot 2,2 miljonus eiro – par 1 miljonu vairāk nekā ražotājs prasīja par tagad jau izpārdoto Veyron. 

Komentāri:

Par šo rakstu vēl nav izteikts neviens komentārs
Lietotāja vārds:

Drošības kods: Captcha Image Verification

Autorizēšanās


Meklēšana

 

Auto servisu meklēšana

Iznācis novembris/decembris AutoInfo!

AutoInfo

Degvielas cenas

DUSE95E98DDGāze
XXX0.0000.0000.000-
YYY0.0000.0000.000-
ZZZ0.0000.0000.000-