Jaunās paaudzes Toyota Prius bez maskas.

Pievienots: 1. septembrī 2015 07:43 | Autors: Andris Vilks | Komentāri: (0)

Pēdējās nedēļās auto jaunumu medniekiem izdevies divas reizes pieķert jaunās paaudzes Toyota Prius – pirmoreiz attēli uzņemti jaunā modeļa oficiālās fotosesijas laikā, bet jaunākie uzņēmumi veikti uz kravas kuģa.



Ceturtajā paaudzē Prius izskatās krietni modernāks un līdzinās Toyota jaunākajiem modeļiem. Piemēram, garie, šķautņainie lukturi un gaisa ieplūdes atveres atgādina superauto Lexus LFA redzētos, bet virsbūves sānu paneļi veidoti pēc līdzības ar ūdeņraža auto Mirai, ko var skaidrot ar aerodinamikas speciālistu centieniem izveidot formu, kas palīdzēs ieekonomēt degvielu. Aizmugure raksturīga ar platiem virsbūves balstiem, lejupkrītošu jumta līniju un trīsstūrainiem vertikāli novietotiem aizmugures lukturiem.

Pēc neoficiālas informācijas jaunās paaudzes Prius saņems hibrīdiekārtu, kuras sastāvā iekļauts 105 ZS jaudīgs 1,8 litru benzīna motors un 90 ZS elektromotors. Toyota plāno piedāvāt divas Prius versijas, tajā skaitā modifikāciju ar Plug-in tehnoloģiju, kas ļauj baterijas uzlādēt pie mājas elektrotīkla. Toyota Prius jaunās paaudzes modeļa prezentācija plānota 9.septembrī.

Komentāri:

Par šo rakstu vēl nav izteikts neviens komentārs
Lietotāja vārds:

Drošības kods: Captcha Image Verification

Autorizēšanās


Meklēšana

 

Auto servisu meklēšana

Iznācis novembris/decembris AutoInfo!

AutoInfo

Degvielas cenas

DUSE95E98DDGāze
XXX0.0000.0000.000-
YYY0.0000.0000.000-
ZZZ0.0000.0000.000-