Mercedes minivens AMG izpildījumā.

Pievienots: 28. augustā 2015 08:57 | Autors: Andris Vilks | Komentāri: (0)

Mercedes-Benz iepazīstinājis ar V-klases minivena AMG-Line modifikāciju, kas plašākam interesentu lokam tiks parādīts Frankfurtes autoizstādē (17.09-27.09).



Pēc Autoasociacija.lv jaunā automobiļu klasifikatora vidējā daudzfunkciju klasē iedalītais V-klases Mercedes AMG – Line atšķiras ar jauna izskata buferi un šūnveida radiatora resti priekšpusē, 19 collu riteņu diskiem septiņu dubultspieķu dizainā, virsbūves sānu uzlikām un difuzoru aizmugurē.

Salonam pievērsta īpaša uzmanība, kas pamanāms gan pēc milzīgā panorāmas jumta (1,90x1,12 m), kas, pateicoties lietus sensoram automātiski aizvērsies jau līdz ar pirmajām lietus pilēm pat tad, ja mašīnā neviena nebūs, gan alumīnija pedāļu uzlikām, hroma ventilācijas deflektoriem, oglekļa šķiedras un pulēta alumīnija dekoriem. Braucēju rīcībā ar ādu apvilkta viduskonsole ar 5 litru ietilpības atdzesējamu nodalījumu un dzērienu turētājiem, kas aprīkoti ar sildelementu, 220V rozete, USB pieslēgvieta un ligzda SD kartei. Aizmugures pasažieri var izmantot divus iPad, kas iemontēti priekšējo sēdekļu galvas balstos un baudīt komfortu, ko nodrošinās otrās rindas klimata iekārta.

Automašīna komplektēta ar sportiska regulējuma un par 15 mm zemāku piekari, kā arī 17 collu bremžu iekārtu, savukārt par piemaksu iespējams pasūtīt Agility Control piekari ar regulējamiem amortizatoriem.  

AMG-Line piedāvājums pieejams visām V-klases versijām un to var kombinēt ar visiem šim modelim paredzētajiem motoriem.

Komentāri:

Par šo rakstu vēl nav izteikts neviens komentārs
Lietotāja vārds:

Drošības kods: Captcha Image Verification

Autorizēšanās


Meklēšana

 

Auto servisu meklēšana

Iznācis novembris/decembris AutoInfo!

AutoInfo

Degvielas cenas

DUSE95E98DDGāze
XXX0.0000.0000.000-
YYY0.0000.0000.000-
ZZZ0.0000.0000.000-