Nissan parāda jauno Navara.

Pievienots: 25. augustā 2015 06:54 | Autors: Andris Vilks | Komentāri: (0)

Nissan publicējis Navara jaunās paaudzes attēlus, solot savu vidējās klases pikapu parādīt arī Frankfurtes autoizstādē (no 17.09). Kā galvenie jaunā modeļa ieguvumi tiek minēta uzlabota vadāmība un jaunas vadītāja palīgsistēmas.



Ražotājs atzīmē, ka jaunajā paaudzē Navara aprīkots ar jaunas konstrukcijas daudzsviru piekari, kas uzstādīta agrāk izmantotā aizmugures tilta un lokšņu atsperu vietā. Tas uzlabojis pikapa vadāmību, pietuvinot tai, ko raduši baudīt krosoveru īpašnieki, turklāt automobiļa bezceļu īpašības no tā neesot cietušas.

NP300 Navara aprīkojumā var būt Around-View sistēma, kas ļauj pārlūkot 360 grādu apkārtni no putna lidojuma skata un automātiskā ārkārtas bremzēšanas sistēma. Arī tādas ekstras kā bezatslēgas pieeja, kruīzkontrole, atpakaļskata kamera, parkošanās palīgs, pret kalnu kustības uzsākšanas un no kalna nobraukšanas palīgsistēmas sastopamas jau rūpnīcas komplektācijā vai papildaprīkojuma sarakstā atkarībā no izvēlētās versijas.



Salonā ražotājs iebūvējis jaunas konstrukcijas priekšējo paneli un jaunus sēdekļus, kas ir komfortablāki un mugurkaulam draudzīgāki. King-Cab un Double-Cab versijām ir divu zonu klimata iekārta un ventilācijas sistēma otrās rindas pasažieriem.

Pikapa motortelpai paredzēts 2,3 litru četru cilindru dīzelis, kas pieejams divās versijās – ar 160 un 190 ZS jaudu un var strādāt kombinācijā ar sešu pakāpju manuālo vai septiņu pakāpju automātisko pārnesumkārbu. Ražotājs atzīmē, ka dārgākajam motoram pirmoreiz šajā automobiļu segmentā izmantota twin-turbo tehnoloģija. Nissan NP300 Navara kravnesība ir viena tonna un tas var vilkt līdz pat 3,5 tonnas smagu piekabi vai treileri. Double Cab versijā kravas kastes garums ir 1578 mm – par 6,7 cm vairāk nekā priekštecim, kas atkal jau ir labākais rādītājs segmentā, savukārt King Cab variantā kravas kastes garums ir 1788 mm. 


Komentāri:

Par šo rakstu vēl nav izteikts neviens komentārs
Lietotāja vārds:

Drošības kods: Captcha Image Verification

Autorizēšanās


Meklēšana

 

Auto servisu meklēšana

Iznācis novembris/decembris AutoInfo!

AutoInfo

Degvielas cenas

DUSE95E98DDGāze
XXX0.0000.0000.000-
YYY0.0000.0000.000-
ZZZ0.0000.0000.000-