Norvēģis nopelna Tesla Model X krosoveru.

Pievienots: 14. augustā 2015 07:50 | Autors: Andris Vilks | Komentāri: (0)

Tikai divas nedēļas bija nepieciešamas norvēģim Bjernam Nīlandam, lai izpildītu Tesla Motors augusta sākumā atklātās atlaižu un bonusu programmas nosacījumus un varētu pretendēt uz jauno Model X krosoveru, ko kompānija sola balvā tam, kurš piesaistīs 10 jaunus klientus.



Jūlija beigās Tesla Motors vadītājs Īlons Masks atklāja jaunu atlaižu un bonusu programmu, kas stājās spēkā 1.augustā un darbosies līdz 31.oktobrim. Kārdinošākais piedāvājums bija jaunais Model X krosovers ar ekstrām 25 000 dolāru vērtībā, ko kompānija solīja par velti tam, kurš pārliecinās 10 jaunus klientus par elektriskā sedana Model S iegādi. Norvēģis Bjerns Nīlands, kas pats ir Model S īpašnieks un pārliecināts amerikāņu tehnikas entuziasts, izpildījis prasīto nepilnu divu nedēļu laikā un tagad var gaidīt apsolīto dāvanu. Nīlands jaunos klientus piesaistījis ar sava Youtube kanāla palīdzību, stāstot par automobiļa priekšrocībām un regulāri ievietojot savā kontā atskaites par ceļojumiem, pārbraucieniem un eksperimentiem. Jaunākajā video viņš izskaidrojis atlaižu un bonusu programmas darbības principus un nepilnu divu nedēļu laikā desmit viņa video bloga sekotāju pieteikušies Model S iegādei, izmantojot unikālo kodu ar atsauksmi uz Bjernu Nīlandu.

Norvēģa uzvaru jau apstiprinājis arī Īlons Masks, gan piebilstot, ka Nīlands balvu iegūs tad, kad savus pasūtītos automobiļus saņems visi desmit klienti.

Komentāri:

Par šo rakstu vēl nav izteikts neviens komentārs
Lietotāja vārds:

Drošības kods: Captcha Image Verification

Autorizēšanās


Meklēšana

 

Auto servisu meklēšana

Iznācis novembris/decembris AutoInfo!

AutoInfo

Degvielas cenas

DUSE95E98DDGāze
XXX0.0000.0000.000-
YYY0.0000.0000.000-
ZZZ0.0000.0000.000-