NASCAR sacīkšu auto aizdzinējs saņem 10 gadus nosacīti.

Pievienots: 12. augustā 2015 07:50 | Autors: Andris Vilks | Komentāri: (0)

ASV tiesu instances sodījušas Džonu Miltonu Teriju ar desmit gadu nosacītu sodu un 1000 dolāru naudas sodu par šā gada februārī pastrādāto NASCAR sacīkšu automašīnas aizdzīšanu.



27.februārī sacīkšu komanda Xtreme Racing konstatēja, ka no viesnīcas stāvvietas pazudis viņu kravas vilcējs ar furgona tipa puspiekabi, kurā atradās Atlantas sacīkšu posmam sagatavotais Chevrolet SS. Policija uzsāka meklēšanu un atrada furgonu pēc divām dienām 70 km no aizdzīšanas vietas. Smagā automašīna bija pamesta šosejas malā, bet treileris ar sacīkšu auto un rezerves daļām tika uziets lauku apvidū.

Policija atklāj, ka Terijs jau uzreiz nonācis aizdomās turēto pirmajās rindās. No 2001. līdz 2011.gadam viņš četras reizes aizturēts par automobiļu aizdzīšanu un sodīts ar labošanas darbiem. Neraugoties uz šāda veida „pieredzi,” Nascar automobiļa nozagšana tika kvalificēta kā noziegums, ko pastrādājis agrāk nesodīts cilvēks. Iespējams, Teriju glāba tas, ka nekas no aprīkojuma pazudis nebija.

XTREME Racing uzskata, ka Terijs ar savu rīcību ne tikai sabojāja nedēļas nogali un sacīkstes, kurās komanda nevarēja piedalīties nozagtās tehnikas dēļ, bet ietekmēja arī kolektīva morālo klimatu, kā rezultātā piloti arī vēlākos posmos nespēja uzrādīt pienācīgus rezultātus.

XTREME Racing nepieder pie NASCAR vadošajām komandām un seriālā piedalās vien atsevišķos etapos. Līdz šim labākais rezultāts tika uzrādīts Pokono, kur XTREME Racing pilots sasniedza 32.vietu.

Komentāri:

Par šo rakstu vēl nav izteikts neviens komentārs
Lietotāja vārds:

Drošības kods: Captcha Image Verification

Autorizēšanās


Meklēšana

 

Auto servisu meklēšana

Iznācis novembris/decembris AutoInfo!

AutoInfo

Degvielas cenas

DUSE95E98DDGāze
XXX0.0000.0000.000-
YYY0.0000.0000.000-
ZZZ0.0000.0000.000-