Albāņu minivens ar unikālu aprīkojumu.

Pievienots: 3. augustā 2015 08:05 | Autors: Andris Vilks | Komentāri: (0)

Albānijā izgatavots neparasta izskata minivens ar vēl neparastāku aprīkojuma komplektu, kurā iekļauti divi XXL izmēra pelnu trauki, ūdens dalītājs, četri sānu atpakaļskata spoguļi, divas degvielas tvertnes ieliešanas caurules ātrākai uzpildei utt.



Albāņu minivens Tartan Prancer izgatavots uz Toyota Previa bāzes un apveltīts ar oriģināla dizaina priekšpusi un aizmuguri. Konstrukcija ir viscaur neparasta, kas pamanāms jau pieejot pie durvīm. Ar korpusā paslēptiem vai iegremdējamiem durvju rokturiem vairs nepārsteigsi, tādēļ ražotājs tverekļos iestrādājis krūžu un pudeļu turētājus, savukārt slēdzenes atdara ar tālvadības pulti, kurai ir tik daudz funkciju, ka tās diezin vai uzminētu pat Šerloks Holmss. Piemēram, ko uz taustiņiem nozīmē zaķa vai kafijas tasītes simbols?

Arī veidojot salonu albāņi gājuši savu ceļu – priekšējā paneļa centrā galveno vietu ieņem divi apjomīga izmēra pelnu trauki un ūdens padevējs, kas, nospiežot pogu, padod ūdens strūklu līdzīgi miniatūrai strūklakai. Vadītājam priekšā veseli septiņi apaļas formas mērpulksteņi, bet viduskonsolē novietots liels informācijas ekrāns un panelis ar 24 (!) funkcionālajām pogām un sešiem pārslēdzējiem. Komforta aprīkojumu papildina galvas atbalsti, kurus var noliekt uz priekšu tiktāl, ka tie sēdētājiem teju draud pārlauzt kaklu un antīks īsviļņu radio. Ak, jā – ir arī navigācija. Prancer Tartan iedarbina ar pogu, kuras nosaukums „Shkoni” (albāņu val – aiziet!), bet par piedziņu gādā hibrīdiekārta, kuras datus ražotājs neatklāj. Toties zināms, ka degvielas tvertnei ir divas ielietnes atveres ātrākai uzpildīšanai, bet aiz radiatora restes paslēpti divi strāvas uzlādes kabeļi, no kuriem viens patiesībā ir korķu viļķis?!?!



Ja kāds vēl līdz šim nebija sapratis, ka te „kaut kas nav kārtībā,” tad atklāsim galveno noslēpumu – albāņu minivens ir filmu auto, kas izgatavots vienā eksemplārā. Kaut gan – patiesībā tam ir vēl septiņi dublieri, kas tiks izmantoti kaskadieru scēnās. Filmas nosaukums ir Vacation un tā ir komēdija par Grisvoldu ģimenes piedzīvojumiem. 

Komentāri:

Par šo rakstu vēl nav izteikts neviens komentārs
Lietotāja vārds:

Drošības kods: Captcha Image Verification

Autorizēšanās


Meklēšana

 

Auto servisu meklēšana

Iznācis novembris/decembris AutoInfo!

AutoInfo

Degvielas cenas

DUSE95E98DDGāze
XXX0.0000.0000.000-
YYY0.0000.0000.000-
ZZZ0.0000.0000.000-