Seat uzlabojis lielo venu Alhambra.

Pievienots: 9. jūlijā 2015 08:40 | Autors: Andris Vilks | Komentāri: (0)

Spānijas autoražotājs Seat iepazīstinājis ar minivena Alhambra atjaunināto variantu, kas Eiropas tirgū kļūs pieejams no rudens.



Restailinga process vizuālā ziņā mainījis maz – nedaudz savādāki gaismas diožu lukturi aizmugurē, pamainīts radiatora restes izskats un pievienoti jauni riteņu diski. Salonā tagad jauns mērinstrumentu panelis ar jaunās paaudzes Easy Connect multimediju iekārtu, kas ar MirrorLink tehnoloģijas palīdzību ļauj pieslēgt Android viedtālruņus un aplūkot to saturu savā 6,3 collu skārienjutīgajā ekrānā, jauna stūre, apdares materiāli, dažu funkcionālo pogu un slēdžu dizains. Komforta cienītāji varēs pasūtīt adaptīvo piekari Dynamic Chassis Control (DCC), sēdekļus ar masāžas funkciju un bezatslēgas pieejas sistēmu, savukārt drošības sistēmu arsenālam var pievienot aklā leņķa sensoru, ceļazīmju atpazīšanas sistēmu, sistēmu, kas brīdina par vadītāja nogurumu, parkošanās palīgu.



Multi-collision brake – bremžu sistēma, kas automātiski aktivizē automobiļa bremzēšanu pēc sadursmes, ja autovadītājs to nespēj izdarīt pats, tagad būs Alhambra aprīkojumā jau no rūpnīcas. Septiņvietīgā ģimenes auto motoru klāstā iekļauti trīs dīzeļdzinēji un divi benzīna motori. 1,6 litru dīzeļdzinējs attīsta 115 ZS, bet 2,0 litru agregāts pieejams divās versijās - ar 150 un 184 ZS jaudu. 1,4 litru TSI benzīna motors attīsta 150 ZS, savukārt visjaudīgākais Alhambra variants aprīkots ar 2,0 litru TSI benzīna motoru, kas attīsta 220 ZS. Visus dzinējus (izņemot 1,6 l dīzeli) par papildu maksu var kombinēt ar septiņu pakāpju DSG pārnesumkārbu, kas 2,0 TSI motoram ir komplektā jau no rūpnīcas, savukārt pilnpiedziņas tehnikas cienītājiem vienīgā izvēle ir Alhambra ar 2,0 litru TDI dīzeļdzinēju. 

Komentāri:

Par šo rakstu vēl nav izteikts neviens komentārs
Lietotāja vārds:

Drošības kods: Captcha Image Verification

Autorizēšanās


Meklēšana

 

Auto servisu meklēšana

Iznācis novembris/decembris AutoInfo!

AutoInfo

Degvielas cenas

DUSE95E98DDGāze
XXX0.0000.0000.000-
YYY0.0000.0000.000-
ZZZ0.0000.0000.000-