Renault atklāj sedanu Talisman.

Pievienots: 6. jūlijā 2015 21:19 | Autors: Andris Vilks | Komentāri: (0)

Renault atklājusi informāciju par sedanu Talisman, kas kompānijas modeļu piedāvājumā aizstās novecojušo Laguna un plašākas publikas priekšā stāsies Frankfurtes starptautiskajā autoizstādē šā gada septembrī.



Talisman izstrādāts uz CFM platformas, ko Renault-Nissan alianse izmanto arī ģimenes auto Espace un krosoveru Nissan Qashqai, X-Trail un Renault Kadjar ražošanai.

Sedana gabarīti ir sekojoši: garums - 4,85 m, platums - 1,87 m, augstums - 1,46 m, riteņu garenbāze - 2,81 m. Tādējādi, Talisman ir par 16 centimetriem garāks un sešiem centimetriem platāks nekā Laguna. Bagāžas nodalījuma tilpums - 608 litri.

Talisman sagatavoti divi benzīna turbo motori un trīs turbo dīzeļi. Pirmie attīsta 150 un 200 ZS un strādā pārī ar septiņu pakāpju robotizēto pārnesumkārbu, bet dīzeļdzinējus pārstāv 1,5 litru 110 ZS agregāts un divi 1,6 litru motori ar 130 un 160 ZS. Mazāk jaudīgo dīzeli kombinē ar manuālo pārnesumkārbu, abus pārējos – ar septiņu pakāpju robotizēto transmisiju.



Sedans komplektēts ar 4Control šasiju (topversijai Initial Paris sērijā, pārējām par piemaksu), kurai ir piestūrējošo aizmugures riteņu funkcija un Multi-Sense sistēma, kas ļauj izmainīt aktīvo amortizatoru, stūres iekārtas, transmisijas un motora skanējuma iestatījumus. Sistēmai ir četri režīmi no rūpnīcas (Eco, Comfort, Neutral, Sport), bet vēl trīs variantus lietotājs var izveidot pats un saglabāt izvēlē Perso. Pēdējā ļauj izvēlēties arī tik smalkas lietas kā salona apgaismojuma tonis (zils, zaļš, balts, sarkans purpura) vai sēdekļu masāžas funkcijas intensitātes pakāpi. Aprīkojumā jau no rūpnīcas iekļauta multimediju sistēma ar internetu un navigāciju, kā arī 7 vai 8,7 collu skārienjutīgu ekrānu atkarībā no versijas. Par piemaksu var pasūtīt Bose audio iekārtu ar 13 skaļruņiem, Head-up projekcijas displeju, aklā leņķa un distances uzturēšanas asistentus, automātiskās bremzēšanas sistēmu, adaptīvo kruīzkontroli, automātisko parkošanās palīgsistēmu vai ceļazīmju atpazīšanas sistēmu.

Renault Talisman tiks ražots Francijā un markas dīleru centros tas nonāks 2015.gada oktobrī.  


Komentāri:

Par šo rakstu vēl nav izteikts neviens komentārs
Lietotāja vārds:

Drošības kods: Captcha Image Verification

Autorizēšanās


Meklēšana

 

Auto servisu meklēšana

Iznācis novembris/decembris AutoInfo!

AutoInfo

Degvielas cenas

DUSE95E98DDGāze
XXX0.0000.0000.000-
YYY0.0000.0000.000-
ZZZ0.0000.0000.000-