Smart modernizējis ForTwo un ForFour.

Pievienots: 1. jūlijā 2015 07:54 | Autors: Andris Vilks | Komentāri: (0)

Daimler sastāvā ietilpstošā kompānija Smart nodemonstrējusi modernizētos ForTwo un ForFour, kas 2016.modeļu gadā dosies ar vairākiem uzlabojumiem, kas padarīs ērtāku vadītāja un pasažieru dzīvi.



Abi atjaunotie modeļi saņēmuši pilnveidotu multimediju kompleksu ar MirrorLink funkciju, kas ļauj pārskatīt un kontrolēt viedtālruņa saturu automašīnas navigācijas/informācijas sistēmas ekrānā, vairākas papildu funkcijas un jaunas virsbūves krāsas. ForTwo un ForFour pircēji varēs pasūtīt īpašu stiprinājumu, kas paredzēts iPad Air planšetdatora nostiprināšanai pie priekšējo sēdekļu galvas atbalstiem, radot aizmugures pasažieriem iespēju  ērtā un pārskatāmā veidā lietot minēto ierīci.

Domājot par klientiem, kam svarīgs stils un individuālās noformēšanas iespējas, izveidots jauns piedāvājums Urban Style. Šajā paketē iekļauta ar ādu apvilkta stūre un nerūsējošā tērauda uzlikas pedāļiem, hromēti uzgaļi izplūdes sistēmai un melnas krāsas riteņu arkas ar uzrakstu Smart. Izvēloties šo piedāvājumu, automobilim tiks uzstādīta pazemināta piekare. ForTwo un ForFour motoru klāstā ir 0,9 litru turbo motors, kas attīsta 90 ZS, kā arī 71 ZS jaudīgs atmosfēriskais motors ar viena litra darba tilpumu. Transmisiju izvēlē piecpakāpju manuālā vai sešpakāpju robotizētā divsajūgu pārnesumkārba.

Vācijā modernizēto ForTwo un ForFour varēs pasūtīt jau no 3.jūlija, bet pirmās automašīnas klienti saņems septembrī.

Komentāri:

Par šo rakstu vēl nav izteikts neviens komentārs
Lietotāja vārds:

Drošības kods: Captcha Image Verification

Autorizēšanās


Meklēšana

 

Auto servisu meklēšana

Iznācis novembris/decembris AutoInfo!

AutoInfo

Degvielas cenas

DUSE95E98DDGāze
XXX0.0000.0000.000-
YYY0.0000.0000.000-
ZZZ0.0000.0000.000-