Lietas, kuras noder vienmēr

Pievienots: 12. maijā 2015 12:41 | Autors: AutoInfo | Komentāri: (0)

Mūsu dzīve sastāv no tūkstošiem sīkumu, kuri kopumā padara dzīvi ērtāku. Vai mēs remontējam savu auto, velosipēdu vai sievasmātes sētu, vienmēr būs kāds nieks, kura dēļ nāksies visu mest pie malas un doties uz bodi. Pirms mesties nopietnā remonta atvarā, laikus vajag sarūpēt visu nepieciešamo.Laikraksts „AutoInfo” jau ir rakstījis par firmu „TSC Duals”, kurai ir autopreču veikali Ķekavā un Jelgavā, bet no aprīļa — arī Rīgā, tirdzniecības centrā „Jugla”, Brīvības gatves galā, pirms Juglas ezera. Gaumīgi iekārtotajā veikalā ir vislielākā auto kosmētikas izvēle jūsu auto sakopšanai. Vācijā ražotās „Motor Gold” eļļas, Anglijā ražotās „Granville” eļļas, visdažādākās smērvielas, dzesēšanas šķidrumi, sēdekļu pārvalki, rokas instrumenti un akumulatori. It kā sīkums, it kā ne, bet bez tā noteikti nevar iztikt lietainā laikā — logu tīrītāju slotiņas. Te varēsiet atrast gandrīz visu automašīnu — pat kravas auto un autobusu — logu slotiņas. Arī šajā, kā jau visos „Autoduals” veikalos, plašā sortimentā tiek piedāvāti gumijas paklājiņi speciāli automašīnu modeļiem, turklāt tiem ir patīkams aromāts — nesmird pēc gumijas. Beidzot arī „Voyager” īpašnieki varēs nopirkt paklājus, jo te tie ir! Sākot ar jūniju, pārdošanā būs arī auduma paklājiņi, kas piemēroti konkrētam automašīnas modelim.

 

Edgars Zaķis, TSC „Duals” direktors: „Pērn Frankfurtes automehānikas izstādē iepazināmies ar angļu kompānijas „Streetwize” pārstāvjiem, kuri ražo daudzus interesantus labas kvalitātes produktus, kas pēc koncepcijas der mūsu veikliem. Un tagad „Autoduals” veikalos ir angļu autobraucēju iecienītie „Streetwize” produkti — plašā sortimentā mobilo telefonu, GPS iekārtu, planšetdatoru turētāji, adapteri un lādētāji, auto tējkannas un putekļsūcēji, pat matu žāvēšanas fēns —, kuri strādā, pieslēdzot auto piepīpētāja rozetei, kā arī daudz dažādu citu autopiederumu, kas noder ikviena autovadītāja ikdienā. Vajag mašīnā 220 V spriegumu — lūdzu, strāvas pārveidotāji. Jums ir suns, kuru negribat ņemt līdzi, jo suņa netīrās ķepas sasmērē auto sēdekļi vai bagāžas nodalījumu — „Streetwize” piedāvā speciāla materiāla un formas sēdekļu un bagāžas nodalījuma pārklājus suņu pārvadāšanai. Saimniecībā noderēs spēkstacija, kurā ir gan kompresors riepu piepumpēšanai, gan strāvas avots, lai piedarbinātu auto, kuram nosēdies akumulators, gan 12 V un 220 V strāvas rozetes, gan USB ligzda dažādu mobilo ierīču pieslēgšanai un lādēšanai. „Streetwize” pārsteidz ar savu piedāvājuma daudzveidību.

Arī velobraucējiem šajā veikalā ir viss nepieciešamais no „PROFEX” — riepas, kameras, sēdekļi, velosomas, pumpji, visdažādākie turētāji un veloķiveres (arī bērniem). Sortimenta „odziņa” — kameras ar aizsardzību pret pārduršanu. Ja šādu kameru uzmontē ritenim, tad var braukt bez bēdām. Ja arī gadās uzbraukt uz kādas naglas, vienkārši izrauj to, piepumpē un brauc tālāk — nekādas noņemšanās ar riepas montāžu un kameras līmēšanu. Vai nav jauki? 

Plašā sortimentā saimniecībā tik noderīgie savilcēji — ne tikai plastikāta, bet arī no nerūsējošā tērauda, kuri ir krietni izturīgāki —, kā arī dažādu diametru savilcēji caurulēm, šļūtenēm un izpūtējiem. Daudzu hečbeku īpašnieki te varēs atrast jaunus aizmugurējā vāka amortizatorus. Protams, ar visu „Autoduals” sortimentu var iepazīties arī internetā www.autoduals.lv un arī iegādāties.

Maijā jaunajā veikalā Brīvības gatvē 434B ir īpašo piedāvājumu mēnesis. Atbrauciet, novērtējiet un izvēlieties. Ar vislielāko prieku uzklausīsim ieteikumus par lietām, kuras nepieciešamas, lai jūsu ikdienu padarītu ērtāku.” 



 

 

Komentāri:

Par šo rakstu vēl nav izteikts neviens komentārs
Lietotāja vārds:

Drošības kods: Captcha Image Verification

Autorizēšanās


Meklēšana

 

Auto servisu meklēšana

Iznācis novembris/decembris AutoInfo!

AutoInfo

Degvielas cenas

DUSE95E98DDGāze
XXX0.0000.0000.000-
YYY0.0000.0000.000-
ZZZ0.0000.0000.000-