Volvo XC90 Excellence trīsvietīgā modifikācija.

Pievienots: 24. aprīlī 2015 08:28 | Autors: Andris Vilks | Komentāri: (0)

Pašlaik notiekošajā Šanhajas autoizstādē Volvo demonstrē jaunu Volvo XC90 modifikāciju – XC90 Excellence ar Lounge Console paketi, kas paredzēta vien trim braucējiem.



Līdz šim bija zināms, ka Volvo XC90 greznākā un labāk aprīkotā modifikācija ir četrvietīgā Excellence, taču izrādās, ražotājs gatavs piedāvāt vēl ekskluzīvāku variantu. Tas ir modelis XC90 Excellence ar Lounge Console paketi, kam ir divi atsevišķi sēdekļi aizmugurē, bet priekšā tikai viens, kas paredzēts šoferim. Priekšējā pasažiera sēdekļa vietā te iebūvēta daudzfunkcionāla un vairākos veidos transformējama konsole, kas pilda dažādas funkcijas. To var izmantot kā kāju atbalstu vai kurpju skapīti, ja atver tajā iebūvētu nodalījumu. Ja paceļ speciālu stiprinājumu, kāju atbalsts pārvēršas par darba galdiņu, kam otrā pusē integrēts 17 collu multimediju sistēmas monitors, savukārt nolaižot ekrānu, atklājas spogulis un novietne rotaslietām vai dažādiem kosmētikas piederumiem.



Tā kā šī XC90 versija veidota uz vislabāk aprīkotās Excellence bāzes, krosovera komplektācijā būs plašā diapazonā elektriski regulējami sēdekļi ar masāžas un ventilācijas funkciju, papildu salona izolācija un Pirelli riepas, kas nodrošina īpaši klusu ritējumu. Komplektu papildina uzlabota Bower & Wilkins audio sistēma (papildu skaļruņi, labāks Surround efekts), klimatkontroles sistēma ar gaisa jonizēšanas funkciju, ledusskapis, dzērienu turētāji ar apsildīšanas un atdzesēšanas funkciju, atvāžami galdiņi un kristāla glāzes, kas tāpat kā ātrumpārslēga uzgalis, tapušas Zviedrijas stikla fabrikā Orrefors. 


Komentāri:

Par šo rakstu vēl nav izteikts neviens komentārs
Lietotāja vārds:

Drošības kods: Captcha Image Verification

Autorizēšanās


Meklēšana

 

Auto servisu meklēšana

Iznācis novembris/decembris AutoInfo!

AutoInfo

Degvielas cenas

DUSE95E98DDGāze
XXX0.0000.0000.000-
YYY0.0000.0000.000-
ZZZ0.0000.0000.000-