Ford Mondeo greznākā versija pārdošanā.

Pievienots: 19. aprīlī 2015 17:05 | Autors: Andris Vilks | Komentāri: (0)

Aprīļa beigās, maija sākumā Eiropas tirgū uzsāks vidējās klases modeļa Ford Mondeo visgreznākās un vislabāk aprīkotās versijas Vignale tirdzniecību, kas būs pieejama gan sedana, gan universāla modifikācijām.



Mondeo Vignale atšķiras ar melni sudrabotu radiatora režģi, ko iever alumīnija aploce, hromētiem durvju un spoguļu dekoriem un oriģināla dizaina 18 collu riteņu diskiem. Mondeo Vignale virsbūves standarta krāsa ir Nocciola brūnā, taču pircējs var izvēlēties arī Viggnale Black (melna), Vignale Silver (sudraba) vai četru slāņu Vignale White (balta).

Mondeo Vignale komplektācijā ir adaptīvie gaismas diožu lukturi, sistēma, kas atpazīst ceļazīmes, adaptīvā kruīzkontrole, City ārkārtas automātiskā bremzēšanas sistēma ar gājēju atpazīšanas funkciju, drošības jostas ar gaisa spilveniem aizmugurējiem pasažieriem un SYNC 2 multimediju komplekss, kas ietver 8 collu ekrānu, navigāciju un audio sistēmu ar 12 skaļruņiem. Visi Vignale Mondeo Diesel saņems Active Noise Cancellation – sistēmu, kas palīdz nomākt ārējo faktoru radīto troksni salonā. Taču arī bez tās Vignale ir krietni klusāks, kas panākts papildu salona izolāciju un speciālus stiklus. Mondeo Vignale pircēji saņems atbalstu no Ford OnCall diennakts palīdzības centra, kas atbildēs uz visiem jautājumiem saistībā ar automobiļa ekspluatāciju, bet speciāla mobilā lietotne ļaus pārvaldīt dažas automašīnas funkcijas, atrast vietu, kur tas novietots stāvvietā utt.

Mondeo Vignale sedanu un universālu var nopirkt ar 210 ZS (450 Nm) dīzeļdzinēju, 180 ZS jaudīgu dīzeli un pilnpiedziņu vai ar 2,0 litru benzīna motoru, kas pieejams 203 un 187 ZS versijās, savukārt kā alternatīva visiem nosauktajiem tiek piedāvāts 187 ZS jaudīgs hibrīda modelis ar 2,0 litru benzīna un elektromotora tandēmu.

Mondeo Vignale cena Lielbritānijā sāksies no 29 045 mārciņām (41 053 EUR). 

Komentāri:

Par šo rakstu vēl nav izteikts neviens komentārs
Lietotāja vārds:

Drošības kods: Captcha Image Verification

Autorizēšanās


Meklēšana

 

Auto servisu meklēšana

Iznācis novembris/decembris AutoInfo!

AutoInfo

Degvielas cenas

DUSE95E98DDGāze
XXX0.0000.0000.000-
YYY0.0000.0000.000-
ZZZ0.0000.0000.000-