Honda gatavo Civic desmito paaudzi.

Pievienots: 14. aprīlī 2015 07:54 | Autors: Andris Vilks | Komentāri: (0)

Ņujorkas autoizstādē apmeklētāji varēja iepazīties ar Honda Civic Concept – desmitās paaudzes modeļa konceptu. Ražotājs sola, ka konveijera versija būs gatava līdz 2015.gada rudenim.



ASV tirgū tas ir viens no populārākajiem modeļiem, īpaši sedana un kupejas versijās. Eiropā iecienītais hečbeka variants no kompānijas piedāvājuma amerikāņiem tika izņemts 2006.gadā, taču līdz ar jaunās paaudzes startu atkal atgriezīsies ierindā, turklāt ne tikai standarta hečbeka versijā, bet arī kā jaudīgais Type R modelis. 

Ņujorkā pasniegtais koncepta variants pārstāvēja Civic kupeju un saistīja ne tikai ar koši zaļo virsbūves krāsojumu, bet arī ar proporcijām, kas atklāj zemāku, garāku un līdz ar to arī sportiskāku stāvu, izmēros pieaugušo radiatora resti, uzbrūkoša izskata priekšējā bufera noformējumu ar lieliem gaisa pieplūdes izgriezumiem un modernus bumeranga tipa dienas gaitas un diožu galvenos lukturus. Ar šādu izskatu pircēji var rēķināties, jo ražotājs sola, ka sērijveida modelis salīdzinājumā ar konceptu mainīsies maz. Un uzsver, ka vietas salonā būs vairāk, pateicoties lielākajai riteņu garuma un šķērsbāzei. 



Samazināts turpretim tikšot degvielas patēriņš, kur savu artavu dos jaunais 1,5 litru turbo benzīna dzinējs, jaunā sešu pakāpju manuālā un CVT variatora kārba. Desmitajā paaudzē vadītājam palīdzēs (daļējs uzskaitījums): sistēma, kas brīdinās par joslas pārkāpšanu un joslas uzturēšanas palīgsistēma, adaptīvā kruīzkontrole, sistēma, kas brīdina par sadursmi ar priekšā braucošo transportlīdzekli,  atpakaļskata kamera u.c. tehnoloģijas.

Honda Civic kupeja un sedans taps ASV, bet hečbeka modifikācija – Japānā un Eiropā. 

Komentāri:

Par šo rakstu vēl nav izteikts neviens komentārs
Lietotāja vārds:

Drošības kods: Captcha Image Verification

Autorizēšanās


Meklēšana

 

Auto servisu meklēšana

Iznācis novembris/decembris AutoInfo!

AutoInfo

Degvielas cenas

DUSE95E98DDGāze
XXX0.0000.0000.000-
YYY0.0000.0000.000-
ZZZ0.0000.0000.000-