Amerikāņi uzbūvē 900 ZS jaudīgu VW Passat driftam.

Pievienots: 10. aprīlī 2015 09:11 | Autors: Andris Vilks | Komentāri: (0)

Divkārtējais ASV Formula D čempions, pazīstams kaskadieris un viens no Top Gear amerikāņu versijas vadītājiem, Taners Fausts, prezentējis 900 ZS jaudīgu Volkswagen Passat automobili, kas sagatavots drifta sacensībām.



Drifta bolīdam iebūvēts 7,4 litru astoņu cilindru motors, kas attīsta 700 ZS jaudu un izmantojot slāpekļa oksīda piedevu, spēj sasniegt arī 900 ZS. Spēka agregāts kombinēts ar četru pakāpju sekvenciālo pārnesumkārbu, kuras zibenīgu pārslēgšanos nodrošina speciāls trīs disku sajūgs. Sacīkšu mašīnai uzstādīta jauna ieplūdes un izplūdes sistēma, piekare, elektriskā iekārta, riteņu diski, riepas, bremzes un akumulators, bet salonā iebūvēti sporta sēdekļi, stūre un pedāļu komplekts. Konstrukciju papildina izturīgs drošības karkass un pie stūres piestiprināts digitālais ekrāns, kas ataino svarīgākos parametrus.

Sporta automašīnai ir īpašs aerodinamiskā aprīkojuma komplekts, kurā iekļautas virsbūves uzlikas, jauns priekšējais un aizmugurējais bamperis un antispārns uz bagāžnieka vāka. Ja kādam šķiet, ka no VW Passat vairs nav „ne smakas,” tad steidzamies iebilst, ka dažas detaļas, piemēram, radiatora reste, lukturi un mērinstrumentu panelis, ir tādas pašas kā sērijveida modelim.

Komentāri:

Par šo rakstu vēl nav izteikts neviens komentārs
Lietotāja vārds:

Drošības kods: Captcha Image Verification

Autorizēšanās


Meklēšana

 

Auto servisu meklēšana

Iznācis novembris/decembris AutoInfo!

AutoInfo

Degvielas cenas

DUSE95E98DDGāze
XXX0.0000.0000.000-
YYY0.0000.0000.000-
ZZZ0.0000.0000.000-