Seat Ibiza universāls debitēs Ženēvā.

Pievienots: 5. februārī 2010 11:41 | Autors: Andris Vilks | Komentāri: (0)

Ženēvas autosalonā paredzēta Volkswagen meitasuzņēmuma Seat jaunā universāla -Ibiza ST (Sport Tourer) debija. Universāls ST ir trešais pārstāvis sportiskās Ibiza saimē, kas līdz šim bija pārstāvēta ar piecdurvju sedanu un trīsdurvju hečbeku Sport.

Sērijveida automobilis veidots pēc Frankfurtē prezentētā koncepta Ibiza IBZ motīviem, un, lai gan kopumā saglabā Seat kompānijai raksturīgo Arrow Design stilu ar dinamiskajām sānu līnijām un sportiski jauneklīgo izskatu, tomēr, kā jau tas parasti mēdz būt, daļu no konceptā realizētajiem efektīgajiem risinājumiem jau zaudējis. Tā, piemēram, sērijveida automobilim nebūs aizmugures balstos noslēpto durvju rokturu un efektīgo, sašaurināto aizmugures lukturu.



Universālam sagatavoti trīs benzīna un tikpat daudz dīzeļdzinēju ar jaudas diapazonu no 70 līdz 105 ZS, tostarp jaunais un ekonomiskais 1,2 litru TDI agregāts no Volkswagen Polo. ST tiks piedāvāts trīs aprīkojuma variantos: Reference, Style un Sport.

Ražotājs informē, ka 4,23 m (+18 cm salīdzinot ar hečbeku) garais automobilis var uzņemt 430 litrus bagāžas, bet papildaprīkojuma sarakstā atrodama arī DSG divsajūgu transmisija.

Tirdzniecībā Seat ST nonāks jau šā gada vasaras sākumā.

Komentāri:

Par šo rakstu vēl nav izteikts neviens komentārs
Lietotāja vārds:

Drošības kods: Captcha Image Verification

Autorizēšanās


Meklēšana

 

Auto servisu meklēšana

Iznācis novembris/decembris AutoInfo!

AutoInfo

Degvielas cenas

DUSE95E98DDGāze
XXX0.0000.0000.000-
YYY0.0000.0000.000-
ZZZ0.0000.0000.000-