Amizanta 70.gadu auto reklāma.

Pievienots: 12. decembrī 2014 10:00 | Autors: Andris Vilks | Komentāri: (1)

Krievu valodas pratējiem būs interesanti paklausīties kā jauno autobūves produktu (šajā gadījumā ZAZ) pieteica padomju laikos. Patiesībā jau nekādu reklāmu arī nevajadzēja - braukt gribētājam bija jāņem tas, "kam tika klāt." Vairāk par to var lasīt http://www.autonews.lv/raksts/5092/Ka-automobilus-pirka-PSRS-laikos/
ZAZ reklāmas tulkojums apakšā:





Dārgie maskavieši, mums ir liels prieks pavēstīt, ka tikko veikalā, kas pārdod automobiļus, ievesti jaunā modeļa Zaporožec.

Jaunais modelis būtiski atšķiras no vecā. Vai nav tiesa? Skaists automobilis. Mūsdienīga, eleganta automašīna. Nav šaubu, ka vistuvākajā laikā tā iekaros mūsu daudzmiljonu autobraucēju  armijas sirdis. Ar ko tad jaunais modelis atšķiras no vecā? Bagāžas nodalījums, tāpat kā vecajam modelim, atrodas priekšā, taču tas kļuvis ievērojami plašāks tā iemesla dēļ, ka degvielas tvertne pārcelta uz aizmuguri. Tagad tā novietota aiz aizmugurējā sēdekļa.  Lūk, paskatieties – ļoti plašs, ērts bagāžnieks. Salons ir daudz plašāks nekā vecajam modelim – gandrīz tikpat liels kā Moskvič-408 – tikai par 1,5 cm šaurāks nekā Moskvič. Dzinējs, tāpat kā vecajam modelim, novietots aizmugurē. Jauda palielināta līdz 30 ZS. Pie tā ir ļoti ērti piekļūt. Lūk, ko gribējās pateikt par dzinēju!


Komentāri:

felix65 - 13. decembrī 2014 09:06

Tētim tāds bija un es ar viņu mācījos braukt, tāpēc ieraugot pārņem nostaļģija. Lūza gan bieži, tiesa ar rūsu problēmu nebija. Noskatotījos, cik bieži tētim nācās čakarēties ar vecu lūzni un izdarīju secinājumus- mašīnu jāpērk jaunu. Tā nevienu vāģi no rokām arī neesu pircis.

Lietotāja vārds:

Drošības kods: Captcha Image Verification

Autorizēšanās


Meklēšana

 

Auto servisu meklēšana

Iznācis novembris/decembris AutoInfo!

AutoInfo

Degvielas cenas

DUSE95E98DDGāze
XXX0.0000.0000.000-
YYY0.0000.0000.000-
ZZZ0.0000.0000.000-