Atkailinātas krūtis Maskavā izraisa 500 avāriju.

Pievienots: 19. oktobrī 2014 11:01 | Autors: Andris Vilks | Komentāri: (1)

Uz kravas furgoniņa sāniem uzkrāsots reklāmas plakāts izraisījis vairāk nekā 500 avāriju Maskavas ielās, vēsta vācu Autobild, atsaucoties uz izdevuma Daily Star informāciju. Statistika rāda, ka 24 stundu laikā 30 šādi izkrāsoti furgoniņi vainojami 517 avārijās.



Erotiskā reklāma demonstrē atkailinātas krūtis, ko nosedz vien šaura krāsas strēmele ar uzrakstu „Tās pievelk.” Reklāmu izvietojusi kompānija Sarafan Advertising, kas acīmredzot nav ņēmusi vērā vīriešu pārlieku jutīgo attieksmi pret sievišķīgajiem apaļumiem.

Viens no avārijā iesaistītajiem autovadītājiem pastāstījis, ka esot ceļā uz biznesa tikšanos pamanījis reklāmas auto ar milzīgajām krūtīm pabraucot garām. Nākamajā mirklī viņa automašīnas aizmugurē ietriecies cits spēkrats. Avārijas izraisītājs paskaidrojis, ka reklāma esot novērsusi viņa uzmanību. Šādu negadījumu vienas diennakts laikā sakrājies pārsteidzoši daudz, tādēļ policija nekavējoši izņēmusi izkrāsotās automašīnas no kopējās satiksmes. Reklāmas aģentūra paziņojusi, ka esot gatava atlīdzināt zaudējumus tiem autovadītājiem, kuru izdevumus nesedz apdrošināšanas līgumi.

Vācu Autobild piemetina, ka vīriešu autovadītāju vājums pret daiļā dzimuma pārstāvēm ir sen zināma lieta – ja autovadītāja ceļu šķērso kāda īpaši pievilcīga dāma, skatiens novēršas no satiksmes un seko iejūsmas objektam. Kā pierādījusi kāda medija veikta aptauja, šādu pārbaudījumu nespēj izturēt katrs piektais autobraucējs, ļaujot vārda tiešajā nozīmē „sagrozīt galvu.”

Komentāri:

Viesis: Akmentinš - 21. oktobrī 2014 08:47

Patīk teksts: ..... "Vācu Autobild piemetina" .....
Es gan nezinu, buferi kā buferi, kas tur pārsteidzošs?

Lietotāja vārds:

Drošības kods: Captcha Image Verification

Autorizēšanās


Meklēšana

 

Auto servisu meklēšana

Iznācis novembris/decembris AutoInfo!

AutoInfo

Degvielas cenas

DUSE95E98DDGāze
XXX0.0000.0000.000-
YYY0.0000.0000.000-
ZZZ0.0000.0000.000-