Irmscher uzlabo Vivaro furgonu.

Pievienots: 30. septembrī 2014 08:07 | Autors: Andris Vilks | Komentāri: (0)

Vācu tūninga kompānija Irmscher, kas pārsvarā strādā ar Opel markas automobiļiem, sagatavojusi uzlabojumu programmu komerctransportlīdzeklim Vivaro.



Komerciāliem pārvadājumiem projektēta transportlīdzekļa galvenais uzdevums ir pārvadāt kravas, taču, kurš ir teicis, ka tam jāizskatās tikpat pelēcīgi un neuzkrītoši, kā karavīram ierindā? Irmscher noteikti tā nedomā, tādēļ līdz ar jaunā Opel Vivaro startu, sagatavota vizuālo un tehnisko uzlabojumu programma, kas riselsheimiešu darba zirdziņu padarīs par individuāli atšķirīgu un pievilcīgu braucamrīku.

Irmscher uzlabojumu sarakstā ir sānu kāpšļi no pulēta metāla, priekšējais spoileris un efektīgi 17 collu riteņu diski piecspieķu dizainā, ko var pasūtīt ar sudrabotu, melnu vai pulēta „dimanta” pārklājumu. Tā kā jaunais Vivaro tiek piedāvāts furgona, dubultkabīnes un kravas-pasažieru modifikācijās, visas Irmscher komplekta detaļas pieejamas dažādos variantos un izpildījumos, piemēram, matētas vai ar hroma apdari. Irmscher Vivaro ārējais izskats un iepresētās līnijas virsbūves sānos uzsvērtas ar īpašām uzlīmēm, kas dara to ne vien glītāku, bet arī dinamiskāku. Drīzumā tiek solīti Irmscher speciālistu pārveidojumi Vivaro piekarei un dīzeļmotoru jaudas palielināšana vairākās pakāpēs. Tūninga kompānijas pakalpojumu cena Vivaro uzlabošanai netiek minēta – tā atkarīga no klienta izvēlētajiem aksesuāriem interjeram un eksterjeram. Opel Vivaro furgona tirdzniecība sāksies septembra beigās, cena Vācijā – vismaz 23 590 eiro.

Komentāri:

Par šo rakstu vēl nav izteikts neviens komentārs
Lietotāja vārds:

Drošības kods: Captcha Image Verification

Autorizēšanās


Meklēšana

 

Auto servisu meklēšana

Iznācis novembris/decembris AutoInfo!

AutoInfo

Degvielas cenas

DUSE95E98DDGāze
XXX0.0000.0000.000-
YYY0.0000.0000.000-
ZZZ0.0000.0000.000-