Brabus pārvērš Mercedes Sprinter par ceļojošu biroju.

Pievienots: 29. augustā 2014 08:49 | Autors: Andris Vilks | Komentāri: (0)

Vācu tūninga kompānija Brabus uz Maskavas autoizstādi atvedusi modeli Business Lounge – par ceļojošu luksusa biroju pārbūvētu Mercedes-Benz Sprinter kravas furgonu.



Jau pa gabalu manāms, ka tas nav parasts kravas furgons – priekšpusē tam uzstādīts jauna dizaina buferis ar integrētiem miglas lukturiem un vertikālām diožu dienas gaitas virtenēm, riteņu arkas pievelk skatienu ar 18 collu diskiem un 255/55 izmēra riepām, bet aizmugurē izceļas izplūdes sistēma ar dubultu izvadu.  

Business Lounge salonā var izvietoties līdz pat astoņiem cilvēkiem, ieskaitot pasažieri. Furgona aizmugures daļā izvietotas sešas sēdvietas: četri komfortabli ādas sēdekļi izvietoti furgona centrā un pagriezti viens pret otru, bet vēl divi atrodas pašā aizmugurē un kalpo kā papildu sēdekļi, kurus nepieciešamības gadījumā var izmontēt. Četri galvenie sēdekļi ir elektriski regulējami, aprīkoti ar kāju balstiem un tos var izlaist relaksējošā pusguļus pozā, kā arī izmantot iebūvētās masāžas, ventilācijas un apsildes funkcijas.    

Busiņš komplektēts ar universālu multimediju sistēmu, kas ļauj pieslēgt planšeti vai klēpjdatoru neatkarīgi no tā programmnodrošinājuma, bet šo ierīču saturu var parādīt uz 42 collu ekrāna, kas stiprinās pie vadītāja kabīni un pasažieru salonu atdalošās sienas. Tie pasažieri, kas sēž ar muguru pret lielo ekrānu, to pašu attēlu vēros 10 collu ekrānā starp sēdekļiem. Lai multimediju ierīces varētu bez bažām lietot un vajadzības gadījumā arī uzlādēt, iekārtotas astoņas USB pieslēgvietas un trīs 220V pievadi.

Business Lounge interjers izdarināts ar ādas, alkantara un dabīgā koka materiāliem. No ziņkārīgo skatieniem ceļotāji var paslēpties aiz tonētiem stikliem un žalūzijām, bet gaismu un attiecīgu noskaņojumu šajā gadījumā nodrošinās sešas lasāmgaismas ar samazināmu apgaismojuma pakāpi un 180x90 cm LED displejs griestos, kas var atveidot 12 dažādas instalācijas un ir pārvaldāms ar skārienjutīga ekrāna palīdzību no ikvienas sēdvietas. Salonā iebūvēti atvāžami galdiņi, ledusskapis, kafijas automāts un, protams, arī augstvērtīga audio sistēma. Brabus Sprinter Business Lounge cenu ražotājs neatklāj.

Komentāri:

Par šo rakstu vēl nav izteikts neviens komentārs
Lietotāja vārds:

Drošības kods: Captcha Image Verification

Autorizēšanās


Meklēšana

 

Auto servisu meklēšana

Iznācis novembris/decembris AutoInfo!

AutoInfo

Degvielas cenas

DUSE95E98DDGāze
XXX0.0000.0000.000-
YYY0.0000.0000.000-
ZZZ0.0000.0000.000-