Opel parāda pirmos minivena Meriva attēlus.

Pievienots: 5. janvārī 2010 15:43 | Autors: Andris Vilks | Komentāri: (0)

Vācu autobūves kompānija Opel nodemonstrējusi pirmos minivena Meriva attēlus. Jau labu laiku iepriekš, žurnālisti brīdināja, ka gaidāms pārsteigums.

Automobiļa veidolā labi saskatāmas Opel kompānijas jaunā dizaina līnijas, ko aizsāka vidējās klases Insignia un turpināja kompaktā Astra. Nav slikti, taču to varēja prognozēt. Vai tas būtu solītais pārsteigums? Tomēr, nē. Izrādās, ka ar to bija domātas durvis – otrās paaudzes Meriva aizmugurējās sānu durvis veras pretēji braukšanas virzienam! Gluži kā Rolls-Royce limuzīnam. Līdz ar to minivena pasažieriem nodrošināta tikpat karaliska iekāpšana. Pesimistus var nomierināt, piebilstot, ka uzsākot braukšanu durvis automātiski aizslēdzas, bet, lai nodrošinātu pasažieru drošību sānu trieciena gadījumā, konstrukcijā saglabāti arī virsbūves sānu statņi.

 

Ražotājs informē, ka visi minivena sēdekļi, izņemot vadītāja, ir viegli transformējami un nolaižami salona grīdā, tādejādi radot iespēju, izveidot līdzenu pamatu kravas novietošanai. Piemaksājot 500 eiro būs iespējams iegūt integrējamu velosipēdu turētāju, kas noslēpts aizmugurējā buferī. 


Motoru izvēle būs pietiekoši plaša un apmierinās visprasīgākā klienta vajadzības – Opel Meriva pircējiem sagatavoti seši spēka agregāti, kuru skaitā atrodami gan benzīna, gan turbo dīzeļdzinēji ar jaudas diapazonu no 75 līdz 140 zirgspēkiem. 

Ruselhaimiešu jaunums tiks prezentēts Ženēvas autosalonā un jau vasaras sākumā tas gaidāms dīleru salonos. Automašīnas cena Vācijā – sākot no 16 000 eiro.

Komentāri:

Par šo rakstu vēl nav izteikts neviens komentārs
Lietotāja vārds:

Drošības kods: Captcha Image Verification

Autorizēšanās


Meklēšana

 

Auto servisu meklēšana

Iznācis novembris/decembris AutoInfo!

AutoInfo

Degvielas cenas

DUSE95E98DDGāze
XXX0.0000.0000.000-
YYY0.0000.0000.000-
ZZZ0.0000.0000.000-