Karlīne Štāla noslēgusi dalību Grand Prix Shootout

Pievienots: 23. decembrī 2009 14:48 | Autors: RA Motosport preses dienests | Komentāri: (0)

Latvijā pazīstamā formulu braucēja Karlīne Štāla ir atgriezusies no Lielbritānijā organizētā autosporta talantu konkursa „Grand Prix Shootout”, kurā viņa iekļuva pateicoties milzīgajam Latvijas fanu atbalstam. Lai gan brauciena mērķi - iekļūt labāko astotniekā, nav izdevies sasniegt, iegūto pieredzi Karlīne vērtē ļoti augstu.

„Robs Vilsons (Rob Wilson), kas ir viens no „Grand Prix Shootout” vadošajiem treneriem, manu sniegumu atzina par ļoti labu, sakot, ka man ir talants, tāpēc pēc sacensībām bija sajūta, ka noteikti iekļūšu labāko vidū. Taču viss izrādījās savādāk – labāko astoņniekā es tomēr netiku,” stāsta Karlīne. „Pēc sacensībām vēlējos sīkāku sava starta analīzi, lai uzzinātu, kādi profesionāļu vērtējumā ir mani plusi un mīnusi, taču izsmeļošāku atbildi tā arī neesmu saņēmusi, lai gan lūgums bija rakstisks un kopš rezultātu paziņošanas pagājis jau vairāk kā mēnesis.”

Konkursantiem bija jāveic dažādi uzdevumi, kā galvenais, Anglijas Brantingtorpas testu trasē jāpierāda sava braukšanas prasme. Tas gan nebija brauciens tikai uz laiku – treneri vērtēja jauno talantu braukšanas iemaņas, reakcijas ātrumu, kā arī citas sportiskās īpašības. Vēl viens svarīgs posms bija intervija, kuras laikā bija jāatbild uz dažādiem žūrijas jautājumiem. „Domāju, ka es visu izdarīju pareizi – biju speciāli trenējusies braukt ar auto, kam stūre atrodas labajā pusē, biju skaidri apzinājusies savas prasmes un nospraudusi mērķi,” skaidro Karlīne un piebilst, ka arī par angļu valodas zināšanām esot saņēmusi uzslavas.






Jauno autosporta talantu konkursā sacentās vairāk kā 50 piloti no visas pasaules, tādēļ tas ilga vairākus mēnešus. Novembra beigās Grand Prix Shootout organizatori paziņoja, kuri no konkursantiem ir iekļuvuši nākamajā kārtā un pavadīs trīs testu dienas ar Formula BMW automašīnu, kas gatavota Ferrari F-1 pilota Kimi Raikonena komandā „Raikkonen Robertson Racing.”

„Es vēlreiz vēlos pateikties visiem saviem atbalstītājiem, balsotājiem un draugiem, bez kuriem es nekad nebūtu ieguvusi šo pieredzi un novēlēt visiem gaišus un sirdsmīļus Ziemassvētkus!”

Komentāri:

Par šo rakstu vēl nav izteikts neviens komentārs
Lietotāja vārds:

Drošības kods: Captcha Image Verification

Autorizēšanās


Meklēšana

 

Auto servisu meklēšana

Iznācis novembris/decembris AutoInfo!

AutoInfo

Degvielas cenas

DUSE95E98DDGāze
XXX0.0000.0000.000-
YYY0.0000.0000.000-
ZZZ0.0000.0000.000-