"BMW Motorrad"- svin savu 90.gadadienu.

Pievienots: 20. februārī 2013 11:20 | Autors: Inchcape BM Auto | Komentāri: (0)

BMW Motorrad 2013.gads ir īpašs - marka svin savu 90. gadadienu. Turpmākos 11 mēnešus, izceļot ražotāja vēsturiskos sasniegumus, plānotas daudzas svinības soli solī ar aizrautīgu inženierijas, tradīciju, vīzijas un pionieru garu.90 gadu laikā burtiski simtiem motoražotāju ir nākuši un gājuši, savās pēdās atstājot vien dažus tehnikas eksemplārus muzejos un kolekcionāru garāžās. BMW Motorrad ilgtermiņa un ilgtspējas panākumu pamatā ir daudzas lietas, bet īpaši izceļas nemitīgie inženieru meklējumi, uzdrīkstēšanās pilns dizains un, kad nepieciešams, arī pārdomāts risks, kas ir tik svarīgs mūžam mainīgajā tirgū.


Jau kopš paša pirmā motocikla - R 32 - kas dienasgaismu ieraudzīja 1923.gadā, BMW Motorrad ir iemiesojis nepārtrauktas ražošanas procesu, ko uz brīdi pārrāva vienīgi Otrais pasaules karš. 2012.gada beigās kompānija svinēja visu laiku labākos pārdošanas rezultātus - 12 mēnešos pircējus atrada 106 358 motocikli.


Gluži dabiski 90 gadi panākumu nozīmē deviņas desmitgades aizraujošu stāstu. Šajā gadā BMW Motorrad svinēs spožu brīžu pilno vēsturi, publicējot stāstus par cilvēkiem, kas radījuši ikoniskos motociklus, kā arī par braucējiem, sportistiem un piedzīvojumu meklētājiem, kuri motociklus izmantojuši, lai paveiktu dzīvi pārmainošus ceļojumus un gūtu sasniegumus, braucot tālāk un ātrāk, nekā tika uzskatīts par iespējamu.


Šie stāsti iezīmēs katras desmitgades nozīmīgākos notikumus, to skaitā svarīgākos motociklu modeļus un to radītājus. Fascinējošas arhīvu fotogrāfijas būs kā dokumentāla parāde ceļam no paša iesākuma, cauri pagājušajam gadsimtam līdz pat mūsdienām, kad marka bauda bezprecedenta panākumus. Kur vien iespējams, šie stāsti sasaistīs pagātni ar tagadni, demonstrējot BMW Motorrad kvalitātes, tehniskās uzticamības, inovācijas un tehnisko zināšanu principus, kas kompānijai ļāvuši kļūt par daudzu apbrīnotu ražotāju.


Visu šo gadu stāsti tiks publicēti bmw-motorrad.lv, Inchcape BM Auto Facebook profilā un draugiem.lv platformā. Papildus tam dienasgaismu ieraudzīs īpaša grāmata “BMW Motorrad 90 gadi”, kas suminās vēsturi, tās varoņus, atgriezīsies pie pirmsākumiem, sekos nozīmīgāko modeļu dzimšanai un markai raksturīgo tehnisko risinājumu attīstībai. Katra dekāde iezīmēs aizraujošu inovāciju un to jauno produktu laišanu tirgū, kuri gadu gaitā ir radījuši un definējuši daudzus segmentus.


Patiesībā BMW Motorrad deviņu dekāžu svinības jau ir sākušās, tām startu dodot pagājušā gada EICMA motoizstādē Milānā, kur tika prezentēti trīs "BMW Motorrad 90 gadi" sērijas modeļi. Jau drīz šie ierobežotā skaitā izgatavotie motocikli būs pieejami entuziastiem, ļaujot kļūt par daļu no aizraujošās vēstures.


Dažādi pasākumi un izstādes šogad plānoti visā pasaulē, īpašu vietu svētku parādē ieņemot notikumiem BMW World Minhenē un BMW Motorrad Dienu festivālam Gārmišā-Partenkirhē. BMW Motorrad aicina markas fanus pievienoties svinībām, vēlreiz izdzīvojot aizraujošus vēstures, inovācijas un izcilības 90 gadus kopā ar Eiropas lielāko motociklu ražotāju.





Komentāri:

Par šo rakstu vēl nav izteikts neviens komentārs
Lietotāja vārds:

Drošības kods: Captcha Image Verification

Autorizēšanās


Meklēšana

 

Auto servisu meklēšana

Iznācis novembris/decembris AutoInfo!

AutoInfo

Degvielas cenas

DUSE95E98DDGāze
XXX0.0000.0000.000-
YYY0.0000.0000.000-
ZZZ0.0000.0000.000-