URAL īpašā versija "ZARJA".

Pievienots: 18. decembrī 2012 09:04 | Autors: Andris Vilks | Komentāri: (0)

Hrestomātiskā krievu motocikla Ural Eiropas importieris no Austrijas pilsētas Lincas, sācis piedāvāt klientiem īpašo versiju Zarja (Abendrot) („Vakarblāzma”).




Motocikla pamatkrāsa ir melna, kas simbolizē tuvojošos nakti, savukārt degvielas tvertnes apakšmala, riteņu disku iekšējā aploce, blakusvāģa un bagāžas nodalījumu iekšpuse ieturēta kontrastējošā oranžā tonī. Oranžās krāsas daudzums pievienots tieši tik, lai vērotājam rastos asociācijas ar rietošās saules iekrāsotām, kvēlojošām debesīm. Zarja šasija aizgūta no modeļa Retro. Pateicoties 18 collu riteņiem, motocikla piekare atrodas zemāk, kas sekmē veiklāku virāžu izbraukšanu. Īpašā versija ir vieglāka, jo vairākas detaļas, piemēram, rezerves ritenis, komplektācijā neietilpst. Trūkstošos komplektācijas piederumus var izvēlēties no papildaprīkojuma saraksta. Īpašā versija tiks saražota tikai 25 eksemplāros. Viena motocikla cena – 11 690-12 890 eiro. Pasūtīt to var jau tūlīt, bet piegādes klientiem tiek solītas 2013.gada februārī-martā.

Ural ir viens no retajiem ražotājiem pasaulē, kas izgatavo motociklus ar blakusvāģi. Īpašās versijas ir rūpnīcas tradīcija, kas tiek saglabāta katru gadu. No agrāk Ural piedāvātajām  īpašajām versijām jāizceļ Roter Oktober („Sarkanais oktobris” ) un Scneeleopard („Sniega leopards”), kas guva klientu lielāko piekrišanu.



 

Komentāri:

Par šo rakstu vēl nav izteikts neviens komentārs
Lietotāja vārds:

Drošības kods: Captcha Image Verification

Autorizēšanās


Meklēšana

 

Auto servisu meklēšana

Iznācis novembris/decembris AutoInfo!

AutoInfo

Degvielas cenas

DUSE95E98DDGāze
XXX0.0000.0000.000-
YYY0.0000.0000.000-
ZZZ0.0000.0000.000-