Pamela Andersone aptur skandalozo džipu.

Pievienots: 11. novembrī 2009 16:41 | Autors: Andris Vilks | Komentāri: (2)

Amerikāņu kinoaktrise Pamela Andersone iesniegusi protestu Greenpeace un WWF organizācijās, ar nolūku apturēt skandalozā krievu luksusa džipa Prombron ražošanu. Atgādinām, ka apvidus auto pircējiem tika solīts automobilis, kas būtu rotāts ar dimantiem un izdarināts ar vaļa peņa ādu. Mašīnas cena – vairāk nekā miljons eiro.

Tagad vairs nē, jo Baywatch aktrises un dzīvnieku aizstāves Pamelas Andersones protests apmierināts. Kompānijas Darts (Prombron ražotājs) pārstāvis Leonīds Jankelovičs taisnojas: „Mūsu nolūks nav nogalināt vaļus vai citus retus dzīvniekus – mēs tikai gribējām uzbūvēt īstu luksusa auto – labāko pasaulē.”

Jautājums, kā nenogalinot, iespējams tikt pie milzīgā jūras dzīvnieka ādas, paliek neatbildēts. Jankelovičs skaidro, ka ražotājs savu kļūdu atzīst un sola, ka turpmāk Prombon aprīkojumā nebūs dabīgās ādas – tikai sintētika, protams, visekskluzīvākā. Tā vietā ražotājs piedāvās citas superekstras, piemēram, stiklus no mākslīgā kristāla, kas pārklāti ar īsta zelta slānīti utt.




 

Komentāri:

Atvars - 11. novembrī 2009 20:12

Patīk man šie "līkie" biznesmeņi no Latvijas firmas "Darts". Pirms dažiem gadiem SIA "DARTS" iemanījās uzmest daudzus Latvijas uzņēmējus un tai starpā arī laikrakstu "AutoInfo" . Tai laikā Leonards Jankelovičš bija SIA"Darts" direktors. Tad tika izveidots SIA"DARTS Guard", kuru parstāvji dievojās, ka ar firmu Darts nav nekā kopīga. Tikai visi darbinieki, bija tie paši un arī Leonardiņš nekur nepazuda. Tā nu laikam atkal ši krāpnieki no Rīgas ir atraduši avis kuras cirpt...

Erdinger - 16. novembrī 2009 09:04

Atbaidoša mašīna.

Lietotāja vārds:

Drošības kods: Captcha Image Verification

Autorizēšanās


Meklēšana

 

Auto servisu meklēšana

Iznācis novembris/decembris AutoInfo!

AutoInfo

Degvielas cenas

DUSE95E98DDGāze
XXX0.0000.0000.000-
YYY0.0000.0000.000-
ZZZ0.0000.0000.000-