Tīģeri ražos civilajā versijā.

Pievienots: 29. oktobrī 2009 15:11 | Autors: Andris Vilks | Komentāri: (0)

Krievu armijas apvidus automobili Тигр („Tīģeris”) varēs nopirkt arī civilpersonas. Starptautiskajā izstādē Interpoliteh 2009 tika parādītas divas Tīģera versijas – standarta izpildījumā un komplektācijā Lukss.
Civilajā versijā Tīģeris kļuvis ievērojami piemīlīgāks – luksusa versijas salons daudz neatpaliek no VIP automobiļu apdares: interjers izdarināts ar ādu un zamšu, priekšējie sēdekļi ir elektriski regulējami.

 

Elektropievads arī stiklu pacēlājiem un prāva izmēra lūkai, apvidnieka ekipējums papildināts ar jumta bagāžnieku un kāpnēm pie aizmugurējām durvīm. Aiz otrās sēdekļu rindas rezervēta vieta bagāžai, taču vajadzības gadījumā te var izvietot vēl četrus pasažierus. Var piebilst, ka automobiļa kravnesība ir 1,5 tonnas. Lai varētu droši virzīties atpakaļgaitā un atrast vietu stāvvietā, masīvais Tīģeris aprīkots ar videokamerām.

Pārliecinoša  caurgājība bezceļos būs iespējama pateicoties augstajam klīrensam (400 mm), neatkarīgajai torsionu piekarei, starpasu pašbloķējošajam diferenciālim un divpakāpju sadales kārbai ar pazemināto pārnesumu. Ja gadīsies iestrēgt, izlīdzēs divas elektriskās vinčas (priekšā un aizmugurē).

Automobilim uzstādīts jaudīgs un ekonomisks dīzeļdzinējs. Divas degvielas tvertnes (68 l katra) nodrošina 900 kilometru distanci bez uzpildīšanās. Apvidnieka maksimālais ātrums uz šosejas – 140 km/h.

Kas attiecas uz otru Tīģera versiju, tad tā aprīkota daudz vienkāršāk un vairumā gadījumu noderēs medniekiem, zvejniekiem un ekstrēmu piedzīvojumu meklētājiem.

 

Komentāri:

Par šo rakstu vēl nav izteikts neviens komentārs
Lietotāja vārds:

Drošības kods: Captcha Image Verification

Autorizēšanās


Meklēšana

 

Auto servisu meklēšana

Iznācis novembris/decembris AutoInfo!

AutoInfo

Degvielas cenas

DUSE95E98DDGāze
XXX0.0000.0000.000-
YYY0.0000.0000.000-
ZZZ0.0000.0000.000-