Saldējums "Klasika" skatītājiem dāvina ralliju "Jēkabpils – Madona 2011"

Pievienots: 26. maijā 2011 13:53 | Autors: LAF | Komentāri: (0)

Visiem rallija un autosporta cienītājiem līdz šim vēl nebijušu iespēju dāvina saldējums "Klasika". Visus rallija "Jēkabpils – Madona 2011" ātrumposmus, kas 4. un 5. jūnijā notiks Jēkabpils un Madonas novados, skatītājiem būs iespēja vērot bez maksas. Organizatori pieļauj, ka rallijs "Jēkabpils – Madona 2011" sasniegs jaunu skatītāju skaita rekordu, kas nebūs vienīgais šī rallija kontā. Pirms atklāšanas uz starta estakādes paredzēts pagatavot Latvijā lielāko saldējuma kokteili.





Rallijs, kas pagājušajā sezonā Madonā debitēja kā Latvijas rallija čempionāta posms, šogad ir strauji attīstījies un palielinājis savas norises reģionu, autosporta svētkus ienesot vienlaikus gan Jēkabpils, gan Madonas novados. Jēkabpilī un tās reģionā rallijs nav noticis vairāk kā divdesmit gadu.

Rallija "Jēkabpils – Madona 2011" organizatori sadarbībā ar Jēkabpils pilsētas un Madonas novada pašvaldībām, kā arī atbalstītājiem ir sagatavojuši ļoti daudzu pārsteigumu un pasākumu, ko visi autosporta cienītāji, abu novadu iedzīvotāji un viesi varēs baudīt divu dienu garumā.

Rallija pasākumi agrā 4. jūnija rītā Jēkabpilī sāksies ar gadatirgu Kena parkā un liela atrakciju parka atvēršanu iepretim veikalam "Depo". Vienlaikus Vecpilsētas laukumā ieradīsies rallija automašīnas. Turpat pulksten 13 dienā Latvijā pazīstamie bārmeņi – Gvido Elksnis un Stasis Jonāns – ar savu komandu sāks izgatavot Latvijā lielāko saldējuma kokteili, ar ko, pateicoties saldējumam "Klasika", pirms rallija oficiālās atklāšanas tiks cienāti Jēkabpils iedzīvotājiem un viesiem. Pulksten 15:30 Vecpilsētas laukumā notiks rallija "Jēkabpils – Madona 2011" svinīgā atklāšana un startēs pirmā sporta automašīnai. Pēc tam sportisti dosies uz pirmo ātrumposmu "Bitānkalns" Salas novadā. Atgriežoties Jēkabpilī, pilsētas ielās sportisti divreiz veiks tramplīniem bagāto "Premia" ātrumposmu. Pirmā rallija diena noslēgsies ar lieliem koncertiem un zaļumballēm abās rallija pilsētās.

 

Otrā rallija diena risināsies Madonā un tā apkārtnē. Tā sāksies ar rallija atklāšanu Saieta laukumā Madonā un otrās dienas startu pulksten 8:45. Pēc sešu ātrumposmu veikšanas sportisti pulksten 15:50 finišēs Madonas centrā un jau stundu vēlāk turpat tiks godinātas ātrākās ekipāžas.

Abas rallija dienas Jēkabpils "Radio 1" (107,0 FM) pārtaps par īstu rallija radio, kas sekos līdzi notikumiem un rezultātiem, kā arī intervēs sportistus. Pateicoties kompānijai Navirec, visi interesenti mājas lapā www.navirec.lv varēs tiešsaistē sekot līdzi ātrākajām rallija ekipāžām. Savukārt visiem, kuri vēlas izmēģināt savus spēkus kartingu sacensībās pret ātrākajiem rallija braucējiem, "Klasika" ātrumposma laikā ir jāieslēdz savu telefonu Bluetooth uztvērēji, jo tikai tā varēs saņemt ielūgumu, kas dos iespēju nākamajā nedēļā kvalificēties Fanu kausa sacensībām Ātruma Cilts kartinga hallē.

Rallijs "Jēkabpils – Madona 2011" notiks, pateicoties Jēkabpils pilsētas un Madonas novada pašvaldībām, saldējumam "Klasika" un apdrošināšanas sabiedrībai "Balva". Autosporta svētku ātrumu nodrošina "Ātruma Cilts" un oficiālais auto "Ford", kā arī "Cēsu Alus", "Staburadze", "Statoil" eļļas, "Hankook" riepas, "Lukoil", energofirma "Jauda" un "Elijas Nami". Ralliju "Jēkabpils – Madona 2011" informatīvi atbalsta "Radio 101", "TV NET", "Draugiem" "Go4Speed", "4 Rati", "jauniauto.lv" un "Jaunais Vēstnesis".

Komentāri:

Par šo rakstu vēl nav izteikts neviens komentārs
Lietotāja vārds:

Drošības kods: Captcha Image Verification

Autorizēšanās


Meklēšana

 

Auto servisu meklēšana

Iznācis novembris/decembris AutoInfo!

AutoInfo

Degvielas cenas

DUSE95E98DDGāze
XXX0.0000.0000.000-
YYY0.0000.0000.000-
ZZZ0.0000.0000.000-