Trakiem likumi nav rakstīti!

Pievienots: 18. septembrī 2009 14:51 | Autors: Kaspars Bergmanis | Komentāri: (2)

Ko tādu Rīgas centrā ieraudzīt nenākas bieži, bet šis motorollera pārvadājums ir megakurioza cienīgs!

Piektdienas pēcpusdiena, tikko pār Rīgu nolija pamatīgs lietus, un, braucot pāri Vanšu tiltam, „autonews.lv” korespondentam paveras neticama aina. Līdz šim ko tādu varēja aplūkot tikai internetā, kuriozu sadaļās. Lielākoties Āzijas valstu iedzīvotāji izceļas ar to, ka visneticamākos veidos pārvadā preces un cilvēkus.

Balts „Mercedes-Benz 190” sedans ved uz jumta noguldītu motorolleru. Motorollers, kura svars ir aptuveni 200 kg, ir uzlikts uz jumta un tam apakšā ir paklāta tikai brūnas krāsas sega. Ar apšaubāmas izturības striķi rollers piesiets pie jumta caur salonu, bet kā drošības garants darbojas priekšā sēdošā jaunekļa roka, kura šos transporta līdzekli cenšas pieturēt.

„Mercedes” jumts no rollera smaguma jau bija ielocījies un priekšējais stils arī sāka plaisāt. Šāds kravas stiprinājuma veids un svars noteikti ir Ceļu policijas uzmanības cienīgs. Uz „autonews.lv” korespondenta jautājumu — vai mašīnas jums nav žēl? — jauneklis, kurš ar kreiso roku centās pieturēt uz jumta uzstutēto rolleru, smaidot atbildēja: „Nemaz!”

Latviešiem ir sens teiciens: „Trakiem likumi nav rakstīti!” Nav zināmas, vai šis „brīnums” bez problēmām sasniedza savu galamērķi. Vai skaidrā prāta ko tādu var izdomāt?


 

Komentāri:

Anry - 27. septembrī 2009 14:27

Ja Indijā ar diviem motorolleriem var vest skapi - kas mēs švakāki... Paga, ies krīze plašumā - ne to vēl redzēsiet!

exc - 27. septembrī 2009 16:03

Ir redzēts, kā džeks ar skūteri braucot ir uzmetis uz kupra velosipēdu.... :)

Lietotāja vārds:

Drošības kods: Captcha Image Verification

Autorizēšanās


Meklēšana

 

Auto servisu meklēšana

Iznācis novembris/decembris AutoInfo!

AutoInfo

Degvielas cenas

DUSE95E98DDGāze
XXX0.0000.0000.000-
YYY0.0000.0000.000-
ZZZ0.0000.0000.000-