Pirelli jaunās moto riepas Diablo Rosso II

Pievienots: 12. novembrī 2010 11:50 | Autors: Latakko | Komentāri: (0)

Jaunā DIABLO ROSSO II - Pirelli sportiskā moto riepa tagad divkomponentu un personalizējama.



Starptautiskās Motociklu izstādes laikā EICMA, kas norisinājās jau 68. reizi un notika 2.novembrī, Milānā, Pirelli Moto iepazīstināja ar "Diablo Rosso II" - jaunajām supersportiskajām ielas riepām. Pirelli atklāja EICMA vakara svinības ar jaunā produkta demonstrāciju, kuru apmeklēja Pirelli oficiālie dīleri Latvijā - kompānijas Latakko pārstāvji. Svinības apmeklēja arī zvaigznes no "World Superbike" - čempions Karloss Čeka no Althea Ducati un "World Motocross MX1" čempions - Tonijs Kairoli no KTM komandas, kuri sniedza savus komentārus par aizraujošajām pasaules meistarsacīkstēm, kurās viņi piedalījās un uzvarēja ar Pirelli moto riepām.


Pirelli Diablo Rosso II ir sportiskākā un universālākā ielas riepa no "Rosso Generation" līnijas. Riepas ir balstītas uz tehnoloģiju, ko Pirelli septiņu gadu garumā attīstīja, piedaloties "Superbike World Championship" sacīkstēs. "Diablo Rosso II" ir "Diablo Rosso" evolūcija un aizvieto savas priekšgājējas, kā arī manto to sportisko identitāti, tai pat laikā uzsverot un uzlabojot daudzpusību - sniegumu uz slapja seguma un nodiluma vienmērīgumu. "Diablo Rosso II" paceļ latiņu "Rosso Generation" potenciālajām sporta iespējām, attiecībā uz ceļa lietošanu, un ir paredzētas "Supersport" un "Naked bike" stila motocikliem, kam nepieciešams vislabākais sniegums un braukšanas drošība visos lietošanas veidos, sākot no līkumotiem lauku ceļiem līdz pilsētas satiksmei, gan slapjos, gan sausos laika apstākļos.


Diablo Rosso II sastāv no divkomponentu savienojuma, kas riepas pleca zonā (25%) nodrošina labāku saķeri līkumos, bet protektora centrā (75%) uz aizmugurējās riepas, sastāvs kas nodrošina labāku vadāmību uz slapja seguma un vienmērīgāku nodilumu.


Saķere tiek palielināta pateicoties EPT (Plašākas Saķeres laukuma) tehnoloģijai, kas tika izveidota, balstoties uz WSBK pieredzi. Tā optimizē saskares laukumu ar ceļu visos šaurajos leņķos. Šī saķeres laukuma palielināšana notikusi arī daļēji pateicoties ICS (Integrētā profila veidošana), kas papildina mūsdienu motociklu kontroli un jaudas padevi, perfekti veidojot riepu profilus, kā rezultātā ievērojami uzlabojot stabilitāti, sniegumu uz slapja ceļa seguma un drošību līkumos. Pilnveidotā riepu protektora zīmējuma tehnoloģija FGD (Funkcionālais rievu dizains) par 2% palielina kontakta zonas laukumu (pret ūdens izvades rievām), kas uzlabo nodiluma vienmērību un sniedz labākas ūdens izvadīšanas spējas nekā līdz šim.




Tāpat kā "Diablo Rosso Corsa", "Diablo Rosso II" ir unikālā veidā personalizējama, pielietojot speciālas uzlīmes, kuras var izveidot un pasūtīt Pirelli mājas lapā (www.gettyre.com/stickers).




Lai pasūtītu personalizētās uzlīmes ir jāapmeklē šī mājas lapa, kur motobraucējs var izvēlēties starp dažādiem krāsu un karogu variantiem, kā arī pievienot savu tekstu. Uzlīmes jāpiestiprina uz abām priekšējo un aizmugurējo riepu sānu sieniņām. Tādējādi riepa kļūst par identitātes vizītkarti, uz kuras katrs motociklists var vēstīt savu stāstu un aizraušanos ar motocikliem.




Pirelli sadarbībā ar Ducati ir izstrādājis īpašās oriģinālā aprīkojuma riepas jaunajam 2011. Gada Ducati motociklam "Diavel", izveidojot jaunu, īpaša 240/45ZR17 izmēra "Diablo Rosso II" aizmugurējo riepu, līdztekus ar 120/70ZR17 priekšējo.



 

Komentāri:

Par šo rakstu vēl nav izteikts neviens komentārs
Lietotāja vārds:

Drošības kods: Captcha Image Verification

Autorizēšanās


Meklēšana

 

Auto servisu meklēšana

Iznācis novembris/decembris AutoInfo!

AutoInfo

Degvielas cenas

DUSE95E98DDGāze
XXX0.0000.0000.000-
YYY0.0000.0000.000-
ZZZ0.0000.0000.000-