Ātrākie kruķi pasaulē.

Pievienots: 20. jūlijā 2010 08:55 | Autors: Andris Vilks | Komentāri: (0)

To var teikt par motošosejas karali Valentino Rosi – 43 dienas pēc nepatīkamās traumas (atklāts kājas apakšstilba lūzums) Doktors atkal izgāja uz starta. Līdz savam motociklam viņš tika ar divu atbalsta kruķu palīdzību.
„Vēl jūtu sāpes kājā un kaulos, taču mēs, piloti, esam mazlietiņ traki un mums ir labākie ārsti,” tā savu atgriešanos komentē septiņkārtējais pasaules čempions.

Pēc 5.jūnija kritiena treniņbraucienos, Rosi tika izdarītas divas operācijas. Lai ātrāk sadziedētu traumu, viņš vairākas stundas dienā izmantoja ūdens un skābekļa terapiju. Apskatot rentgena uzņēmumus, sacīkšu ārsts doktors Fišers secinājis, ka sportista lūzums sadzijis labi un ceturtdien (15.07) Valentino tika dota atļauja piedalīties Vācijas GP.

Sportista labais zābaks tika pagarināts un pastiprināts, bet Dainese kompānija no oglekļšķiedras izgatavoja īpaši smalku šinu.



Vācijas GP 31 gadu vecais Rosi izcīnīja ceturto vietu, tikai pēdējos līkumos, piekāpjoties austrālietim Keisijam Stouneram. Kopvērtējuma līderis Horhe Lorenco (23) apsveic komandas biedra (abi startē Yamaha) atgriešanos ar vārdiem: „Pasaules čempiona titulam bez Rosi nebūtu vērtības.”






Komentāri:

Par šo rakstu vēl nav izteikts neviens komentārs
Lietotāja vārds:

Drošības kods: Captcha Image Verification

Autorizēšanās


Meklēšana

 

Auto servisu meklēšana

Iznācis novembris/decembris AutoInfo!

AutoInfo

Degvielas cenas

DUSE95E98DDGāze
XXX0.0000.0000.000-
YYY0.0000.0000.000-
ZZZ0.0000.0000.000-