"Adam Auto" rīko ikgadējo 24 stundu pārdošanas akciju.

Pievienots: 3. jūnijā 2010 13:24 | Autors: Adam Auto | Komentāri: (0)

Šī gada 4.un 5.jūnijā SIA "Adam Auto" autocentros notiks 24 stundu pārdošanas akcija, kuras laikā interesenti varēs iegādāties jaunas, mazlietotas automašīnas, autoservisa pakalpojumus, auto daļas, auto aksesuārus un citus uzņēmuma piedāvātos pakalpojumus par īpaši izdevīgām cenām.

Turpinot veiksmīgi uzsākto tradīciju, SIA "Adam Auto" autocentros - Rīgā, Liepājā un Ventspilī notiks ikgadējā 24 stundu pārdošanas akcija. Tās ietvaros, par īpaši labu cenu tiks piedāvātas jaunas Opel un Chevrolet automašīnas no noliktavas un rūpnīcas pasūtījumiem, kas tiks veikti akcijas laikā, klientam vēlamajā komplektācijā. Piedāvājumā būs arī mazlietotas dažādu marku automašīnas - pārbaudītas un sagatavotas braukšanai atbilstošā kārtībā.


Īpaši jāatzīmē, ka akcijas laikā iegādājoties jaunu Opel Insignia, kā pirmā iemaksa tiks pieņemta jebkura automašīna, kas ir braukšanai derīgā stāvoklī, par ko pircējs saņems LVL 2400, bet ar to dāvināšana nebeigsies! Ikviens, kas akcijas laikā iegādāsies automašīnu vai kādu no servisa pakalpojumiem, saņems uzņēmuma klientu lojalitātes karti " Servisa karte" ar starta kapitālu LVL 50. Patīkamu pārsteigumu saņems arī pakalpojuma "Pagarinātā Garantija", OCTA vai KASKO pircēji.


24% ietaupījums būs auto daļu pircējiem un visiem, kas par automašīnas remonta laiku izvēlēsies jūnija nogali. Savukārt, auto aksesuāru iegāde ļaus ietaupīt pat līdz 60%.


Akcijas ietvaros notiks arī divu jaunu automašīnu pirmizrādes.


Tikai 4.jūnijā ekskluzīva iespēja Rīgā, Krasta ielā 66 pirmajiem apskatīt un novērtēt otrās paaudzes Opel Meriva - lielisku ģimenes auto, kas tirdzniecībā būs pieejams tikai jūlijā. Savukārt, jaunais, ekonomiskais un atraktīvais Chevrolet Spark, akcijas laikā pie mums ieradīsies uz palikšanu un reizē ar to, Rīgā, Krasta ielā 66 būs iespēja novērtēt starptautiskā konkursa "Young.Creative.Chevrolet 2010" Latvijas jauno mākslinieku darbus.


Autocentru darba laiks tiks pagarināts līdz pusnaktij, lai sev vēlamo preci vai pakalpojumu izvēlēties varētu arī darbā ļoti aizņemti cilvēki.


Būs svētku noskaņojums un pārsteigumi arī bērniem, tāpēc gaidīsim ciemos gan lielus, gan mazus!


Darba laiks:


4.jūnijā 9.00-24.00 (autoserviss līdz 21:00)


5.jūnijā 9:00-18:00 (autoserviss līdz 16:00)

 

Komentāri:

Par šo rakstu vēl nav izteikts neviens komentārs
Lietotāja vārds:

Drošības kods: Captcha Image Verification

Autorizēšanās


Meklēšana

 

Auto servisu meklēšana

Iznācis novembris/decembris AutoInfo!

AutoInfo

Degvielas cenas

DUSE95E98DDGāze
XXX0.0000.0000.000-
YYY0.0000.0000.000-
ZZZ0.0000.0000.000-