Jaunā "Opel Meriva" apskatāma "Hansa Auto" salonā

Pievienots: 2. jūnijā 2010 12:39 | Autors: Hansa Auto | Komentāri: (1)

Gaidītā un izslavētā jaunās paaudzes Opel Meriva šobrīd apskatāma Hansa Auto salonā, Brīvības gatvē. Ikvienam ir iespēja apskatīt jauno Opel Meriva dzīvē un izmēģināt tās jauno FlexDoor jeb durvju atvēršanas - aizvēršanas tehnoloģiju.



Papildus tam, ka jaunajā Opel Meriva ir izmantotas jaunākās Opel tehnoloģijas, tā arī ir īpaša pateicoties FlexDoor tehnoloģijai jeb vienkāršāk runājot - priekšējās durvis atveras kā parasti, bet aizmugurējās - uz aizmuguri, gandrīz 90 grādu leņķī.


Neraugoties uz to, ka ir saglabāts centrālais balsts starp abām sekcijām FlexDoor tehnoloģija krietni atvieglo iekāpšanu automašīnā. Opel arī uzsver, ka atšķirībā no līdzīgiem aizmugures durvju risinājumiem, kādi jau ir Mazda RX-8, Rolls Royce Phantom un Ghost, tās var atvērt neatkarīgi no priekšējām.


Neskatoties uz to, ka Latvijā jaunā Opel Meriva tirdzniecībā nonāks tikai vasaras vidū, kad to būs iespējams arī pasūtīt, Hansa Auto piedāvā ekskluzīvu iespēju apskatīt jaunās paaudzes Opel Meriva dzīvē jau šobrīd. Auto būs apskatāms salonā no 1.jūnija līdz 3.jūnijam, kā arī sestdienā - 5.jūnijā ikgadējās Opel un Chevrolet 24 h izpārdošanas laikā, kurā kā katru gadu visas Opel un Chevrolet automašīnas tiek piedāvātas par gada labākajām cenām, bet servisa darbiem 50 % atlaide. Šajā laikā Hansa Auto salonā būs apskatāms arī jaunais Chevrolet Spark modelis.




 

Komentāri:

Erdinger - 3. jūnijā 2010 07:46

priekš opeļa tīri simpātisks. Es gan uzreiz iedomājos šo mazo būdiņu ar nekrāsotiem bamperiem, bleķa diskiem, baltā krāsā kas varētu but bāzes komplektācijā - hoseni uzdzen gan :D

Lietotāja vārds:

Drošības kods: Captcha Image Verification

Autorizēšanās


Meklēšana

 

Auto servisu meklēšana

Iznācis novembris/decembris AutoInfo!

AutoInfo

Degvielas cenas

DUSE95E98DDGāze
XXX0.0000.0000.000-
YYY0.0000.0000.000-
ZZZ0.0000.0000.000-